Klercide™ 70/30 Pharma Ethanol (Filtreret)

Klercide™ 70/30 Pharma Ethanol (Filtreret)

Til daglig desinfektion i områder med lav klassificering.

Pålidelig sprayløsning, designet til desinfektion af renrumsmiljøer, med effektivitet fra et simpelt trigger-sprayformat og med sikkerhed for sterilitet med det patentbeskyttede system, SteriShield™ Delivery System (MSDS). Fås også i 5 L-flaske med låg.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Ensartet effektivitet

Klercide™ Filtreret Pharma Ethanol er 70 % ethanol denatureret med IPA og blandet med deioniseret vand. Alkoholblandingen er 0,2 mikronfiltreret og fås som 1 L trigger-sprays og 5 L beholder med låg.

Icon with a checkmark in the center

Enkel, effektiv daglig desinfektion

Anerkendte Klercide™ 70/30 filtreret alkohol i et brugervenligt, patenteret trigger-sprayformat, designet til at strømline daglig desinfektion i fremstillingsanvendelser.

Icon representing promoting

Sterilt leveringssystem

​​​​​​​Trigger-sprayformatet har det patenterede SteriShield™ Delivery System (MSDS), der giver sikkerhed for sterilitet af indholdet i flasken ved at danne en komplet forsegling, der forhindrer, at luft (og mikrobielle eller kemiske kontaminanter) trækkes tilbage i flasken.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Understøttet med analyse- og bestrålingscertifikater for hver batch.Alkoholblandingen er 0,2 mikronfiltreret, derefter påfyldt og placeret i pose i et klasse C-renrum.

Salgsenhed Anvendelsesområde
  • 6 trigger-sprayflasker x 1 L
  • 4 flasker med låg x 5 L
Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.