Klercide™ Triple Bucket System

Klercide™ Triple Bucket System

Ecolab Klercide Triple™ Bucket System er udstyret med en unik kontrollerbar vrideanordning, der sørger for en jævn fordeling af desinfektionsmidlet på renrumsoverflader. Det muliggør nøjagtige, repeterbare resultater, som hjælper med at minimere operatørfejl, samt sikre overholdelse af cGMP.

Funktioner og fordele

  • Inkluderer en "klik-vrider" til kontrolleret brug, der hjælper med at forhindre potentielle væskepåføringsvariationer mellem operatører, og sørger for et optimalt rengørings- og desinfektionsresultat hver gang.
  • Inkluderer 3 store spande til adskillelse af opløsninger og affald, 4 små spande til toppen på vognen, samt Klercide flad moppeholder og håndtag i rustfrit stål.
  • Fuldt egnet til autoklaver.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.