MAXX2 

Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 rengøringsserien tager højde for alle de væsentligste udfordringer, du har inden for facilitetspleje og gør sikkerheden bedre for din største investering og aktiv - dit hold.​​​​​​​
Et rengøringsprodukt du kan stole på

MAXX2 programmet tilbyder et komplet udvalg af løsninger med nedsatte krav om personligt beskyttelsesudstyr. Disse innovative produkter giver ro i sindet og et højere præstationsniveau hos kunden, ved enhver anvendelse.

MAXX2 forbedrer din rengøringsevne, og fordi den primært bruges i lav koncentration, er den med til at reducere rengøringsomkostninger og emballageaffald.

Serien MAXX2

  • Et af de mest effektive produkter på markedet* 
  • Intet behov for ekstra sikkerhedsundervisning, separat opbevaring, beskyttelsesbeklædning på stedet og sikkerhedsmanualer 
  • Fleksibel dosering 
  • Reducerer den samlede effekt for virksomheden
  • Farvekodede produkter - så anvendelsen straks kan identificeres

*Produkterne er blevet sammenlignet med en række konkurrenter (Gardner-test)

MAXX2 brochure
For at få yderligere detaljer om produktet og mere viden om, hvordan I kan forbedre jeres rengøringsresultater med MAXX2 på en sikker måde, skal I blot downloade produktbrochuren nedenfor.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.