MAXX2 Images

MAXX2 

Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 rengøringsserien tager højde for alle de væsentligste udfordringer, du har inden for facilitetspleje og gør sikkerheden bedre for din største investering og aktiv - dit hold.​​​​​​​

Et rengøringsprodukt du kan stole på

MAXX2 programmet tilbyder et komplet udvalg af løsninger med nedsatte krav om personligt beskyttelsesudstyr. Disse innovative produkter giver ro i sindet og et højere præstationsniveau hos kunden, ved enhver anvendelse.

  • Et af de mest effektive produkter på markedet*
  • Materialevenlig formel**
  • Produkter til vedligeholdelsesrengøring, der er certificeret med EU-Blomsten
  • Fleksibel dosering 
  • Reducerer den samlede effekt for virksomheden
  • Farvekodede produkter - så anvendelsen straks kan identificeres
  • Intet behov for ekstra sikkerhedsundervisning, separat opbevaring, beskyttelsesbeklædning på stedet og sikkerhedsmanualer

*Produkterne er blevet sammenlignet med en række konkurrenter (Gardner-test)

** Test af materialekompatibilitet på et lille usynligt område før brug

MAXX2 Images

Bæredygtige fodaftryk

MAXX2 forbedrer på en sikker måde din rengøringsydelse, og fordi den primært bruges i lav koncentration er den med til at reducere rengøringsomkostninger, emballageaffald og CO2-emissionen i forbindelse med transporten af produkter.


MAXX2-produkter

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede produktsider.

FRS Covid page image

Coronavirus (COVID-19)

Som svar på COVID-19-pandemien har Ecolabs globale team af eksperter samlet et bibliotek med ressourcer og relevant information for at hjælpe med råd og vejledning om, hvordan man fastholder en ren, sikker og sund drift.  Det hjælper med at beskytte og opbygge tiltro hos jeres medarbejdere, gæster, beboere og besøgende.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programmer understøttet af service i verdensklasse

Ecolabs Servicerepræsentanter bakkes op af et team af forskere og branchespecialister og leverer regelmæssig service, salg og support samt træning af medarbejde på jeres faciliteter og inspektion. Vi hjælper kunderne med at reducere forbruget, optimere arbejdskraften og forbedre levetiden og effektiviteten i hele deres virksomhed.

sustainabilityreport

Vores påvirkning på bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og træning, hjælper vi virksomheder over hele verden med at opnå enestående resultater, og samtidig fremme en positiv belastning på miljø og det sociale område. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.