Blue Background with 1L bottle outline of Maxx Synbiotic with white text saying Maxx Synbiotic

Maxx Synbiotic-serien

Effektiv og bæredygtig rengøring med en langtidsholdbar effekt

Ecolab introducerer den revolutionerende Maxx Synbiotic-serie, der ikke kun leverer øjeblikkelige rengøringsresultater, men bliver ved og ved og ved med at rengøre.


  • Ressource-effektiv – En hær på 50 milliarder mikrober i hver flaske forbedrer rengøringen, hvilket i sidste ende fører til bedre og mere langtidsholdbare resultater, og en lettere og hurtigere rengøringsproces for dit team. For de resultater, som du ønsker.
  • Hård ved lugte - Maxx Synbiotic nedbryder aktivt lugtkilderne og fjerner desuden aktivt stoffer, der også bliver til fremtidige lugte. For et kontinuerligt, friskt miljø, du kan regne med.
  • Blid mod planeten - En bionedbrydelig løsning, der ved brug opretholder en naturlig mikrobiel balance og har en positiv indvirkning på vores miljø. For en mere bæredygtig fremtid.
  • Baseret på forskning - For en stærkere fremtid.

Tilmeld dig vores eksklusive mailingliste

Udfyld dine oplysninger nedenfor, og sæt kryds i feltet 'ja, send mig e-mails' nederst i formularen for at tilmelde dig vores eksklusive mailingliste og modtage de seneste opdateringer om vores Maxx Synbiotic-sortiment.

Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig vores eksklusive mailingliste og vær først til at få seneste nyt om Maxx Synbiotic.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.