PersonalConsulting

Personlig tjeneste og rådgivning angående kommercielle vaskerier

I dybden af vores samarbejde og i integrationen af vores ekspertise og ressourcer er Ecolab uovertruffen. Denne omfattende tilgang muliggør de laveste samlede driftomkostninger.

service promise

Service og ekspertise

Vores medarbejdere er eksperter i praktisk anvendelse – i at identificere muligheder og løsninger og dernæst sikre, at disse løsninger virker bedst muligt.

programs and solutions

Programmer og løsninger

Vores løsninger er udviklet til at spare ressourcer og hjælpe med at beskytte miljøet, og derved opnår vores løsninger de bedste resultater på den mest bæredygtige måde.

process and support

Proces og support

Integreret ekspertise og kundetjeneste hjælper os med at løse problemer meget udførligt, så vi kan bidrage til sikring af procesoptimering og beskyttelse af aktiver.

tools and technology

Værktøjer og teknologi

enVision™ er baseret på afprøvet teknologi til erhvervs- eller institutionsvaskerier i hele verden og giver jer de værktøjer, I behøver for at opnå et højere præstationsniveau i virksomheden og for at fremme kundetilfredsheden.

safety and training

Undervisning og sikkerhed

Disciplineret og grundig programmering hjælper jer med at sikre de mest effektive og ensartede resultater i jeres virksomhed.