Sekumatic_FK_Produktpalette

Sekumatic™ FK

Det effektive flydende afspændingsmiddel til rengørings- og desinfektionsenheder, samt til systemer til dekontaminering af senge og vogne. Især velegnet til alle metalinstrumenter, glas, sengerammer, transportvogne, beholdere og fodtøj til operationsstuer. Forkorter tørrretiden og giver pletfri tørring af den vaskede genstand. Efterlever kravene i "AK-BWA".

Produktdetaljer

Velegnet til alle metalinstrumenter, glas, sengerammer, transportvogne, beholdere og fodtøj til operationsstuer.

  • Forkorter tørretiden
  • Yderst materialekompatibelt
  • Effektiv dosering
Vores egenskaber Fordele
Reducerer vandets overfladespænding Forkorter tørretiden og sparer derved energi. Giver pletfri tørring af den vaskede genstand.
Formulering med let syrlig pH-værdi Beskytter den vaskede genstand og maskinerne mod mineralaflejringer
Korrosions- og vandhårdhedsinhibitorer Kan anvendes ved alle niveauer af vandhårdhed. Giver høj beskyttelse af materialer og sikrer derved, at maskiner og vaskede genstande bevarer deres værdi i lang tid.

Anvendelsesområder

Til kirurgiske instrumenter, odontologiske instrumenter, plastikredskaber og elastomer (fra områderne anæstesi, kirurgi og urologi), sengerammer, transportvogne, beholdere, fodtøj til operationsstuer og medicinske glasinstrumenter og laboratorieglas. Produktet er lavtskummende, fordi det anvender specielle overfladeaktive stoffer, der er lavtskummende.

Anvendelse

Man doserer ved hjælp af doseringspumpen på de automatiske efterbehandlingsmaskiner eller -systemer. Doseringsmængde i rengørings- og desinfektionsenheder 0,3-1ml/l

Sammensætning

Nikotinholdige overfladeaktive stoffer, solubilisatorer, korrosionsinhibitorer, citronsyre

Brug (efter påbegyndelse) Holdbarhedstid
 
I beholder
 
indtil den angivne udløbsdato

1
Bemærk følgende for at sikre en korrekt opbevaring af miljøhygiejne og instrumentdesinfektionsmidler: De originale beholdere (beholdere, spande eller flasker) med desinfektionsmiddelkoncentratet (eller pulver) skal opbevares ved temperaturer under 25°C og skal holdes rene og tørre. En kort periode under eller over den angivne opbevaringstemperatur (fx under transport) går ikke ud over effektiviteten. Beholderne skal forsegles tætlukket efter hver brug. Sørg for at koncentratet i beholderen ikke er forurenet ved tilberedningen af applikationsopløsningen.

Kemisk-fysisk data
Massefylde 20 °C 1,05 g/ml
pH-værdi* (koncentreret) 20 °C 2,1 - 3,1
pH-værdi* (opløsning, 1ml/l i demineraliseret vand​​​​​​​) 20 °C ca. 5


*
Ved pH-værdimålinger under driftsbetingelser anvendes altid et pH-meter med temperaturkompensation.

 

pikto_instrumente_maschinellAfspændingsmiddel til medicinske enheder.

 

 

SE ANDRE PRODUKTER TIL DESINFEKTION OG RENGØRING AF JERES INSTRUMENTER

Se de nedenstående relaterede tilbud:

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.