FreshlyMadeBedw2towelsandlightgreenpillows

StainBlaster™ pletfjerning

StainBlaster™ fra Ecolab giver professionelle pletfjerningsresultater i jeres professionelle virksomhed. Plettet og snavset sengelinned bliver renere, hvidere og blødere første gang, og det gør, at I både beskytter jeres investering i sengelinned og reducerer jeres behov for udskiftning af sengelinned.

Hvorfor vælge Stainblaster™ til pletfjerning?

 • Et højere renhedsniveau giver et højere gæstetilfredshedsniveau
 • Pletter er den #1 årsag til udskiftning af sengelinned
 • Mange løsninger til at håndtere det mest almindelige snavs og de mest almindelige pletter
 •  

  DP Hotels anbefaling af Ecolab partnerskab

  Sleep Inn (en del af DP Hotels-koncernen) i Fort Lauderdale, Florida, fortæller om den værdi, de opnår ved at indgå partnerskab med Ecolab for at få optimale resultater via tilpassede løsninger på tværs af alle deres hoteller.

  Little Palm Island Resorts anbefaling af Ecolab partnerskab

  Little Palm Island Resort i Florida Keys fortæller om den værdi, de får ud af det personlige forhold med Ecolab, hvilket kan løse ethvert problem, uanset beliggenhed eller lokale forhold.

  Ecolab Healthcare mailing list registration

  Nyhedsbrev

  Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.

  Brochure om StainBlaster

  For flere produktdetaljer og for at lære mere om hvordan du kan optimere din vaskeridrift med Ecolabs StainBlaster Stain Management-program, download brochuren nedenfor.