Turbocleansafe

Turbo ren & sikker


Løsning ved lav temperatur til sarte tekstiler

Programmet garanterer maksimal hygiejne til sarte udendørstekstiler, som tøj til patienter, der anvendes på institutioner i sundhedsvæsnet og på plejehjem. Turbo ren & sikker leverer VAH-certificeret desinfektion ved 30 °C med komplet beskyttelse af farver og tekstilkarakteristika samt – vigtigst af alt – komplet fjernelse af tekstilernes lugt. Den ultra lave temperatur garanterer også de lavest mulige vaskeomkostninger med hensyn til vand- og energiforbrug. 

Den anvendte teknologi er en unik kombination af et flydende vaskemiddel og et Ecolab-patentbeskyttet blege- og desinfektionsmiddel baseret på persyre, som er designet specifikt til at vaske og desinficere ved temperaturer helt ned til 30 °C. 

Vigtigste egenskaber

  • certificeret desinfektion ved 30 °C
  • skånsom overfor farver og fibre
  • tekstilbeskyttelse
  • fjerner dårlig lugt
  • ingen lugt af persyre efter tørring
  • øger vaskekapaciteten med op til 25 % 

For mere information, download Turbo Clean & Safe databladet

Vær tryg og forbliv beskyttet

Løsning mod SARS-CoV-2-virus

Udrydning af smitte med patogener på tekstiler er en af de vigtige parametre i vurderingen af en vaskeproces. Turbo Clean & Safe D+-løsningen leverer bevist effektivitet mod bakterier, gærsvamp og virusser baseret på dokumenterede processer og virker effektivt mod SARS-CoV-2 virus.

Lignende programmer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede programsider.