BPR approved Ecolab Peroxide Products

Klercide™ IPA-produktsortiment er nu BPR-godkendt.

Ecolabs Klercide™ 70/30 IPA og Klerwipe™ 70/30 IPA-serier er nu blevet godkendt i henhold til reguleringen af biocidholdige produkter (BPR) med virkning fra 9. marts 2023.

BPR Products Brochure

Vores udvalg af peroxidholdige produkter vil give kunderne sikkerhed for:

 • Fri bevægelighed for disse produkter og deres tilgængelighed på tværs af det europæiske marked
 • Fremragende sikkerhedsprofil og miljømæssige legitimationsoplysninger
 • Sporicid, virucid, bakteriedræbende, gærdræbende og svampedræbende virkning, der opfylder de højeste kvalitets- og lovgivningsmæssige standarder i EU

For yderligere information og betydningen for vores kunder af Biocidal Products Committee (BPC)'s positive udtalelse, anmod om e-bogen.

Klercide™ IPA-produktsortiment får positiv BPC-udtalelse

Ecolabs Klercide™ 70/30 IPA-serie har for nylig gennemført den mest kritiske milepæl i BPR-godkendelsesprocessen. Dette er et meget vigtigt skridt hen imod fuld BPR-autorisation.

Authorized Ecolab IPA Products
Ecolab IPA-produktsortimentet tilbyder:
 • Fri bevægelighed for disse produkter og deres tilgængelighed på tværs af det europæiske marked
 • Valideret produkteffektivitet
 • Kompatible fremstillingsprocesser
 • Et sortiment af formater
 • Undgåelse af tilbagetrækning af produkter
 • Det patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS/MSDS) til 1L brugsklare sprays

Kontakt os for yderligere information om BPC-godkendelsens indvirkning hos vores kunder.

Kontakt os

BPR EU 528/2012

BPR'en erstattede Direktivet om Biocidholdige Produkter (BPD) den 1. september 2013 som den forordning, der ligger til grund for at bringe biocidholdige aktive stoffer og produkter på det europæiske marked.

Som forordning blev den juridisk bindende for lande, der falder inden for rammerne af EU-reglerne - alle EU-lande samt Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz (European Free Trade Association-landene).

BPR'en tilbyder en harmoniseret, centraliseret godkendelsesmulighed for biocidholdige produkter på europæisk plan i forhold til BPD. 

BPR er designet til at kontrollere brugen af og markedsføringen af biocidholdige produkter. Det involverer en vurdering af et biocidholdigt produkts effektivitet, toksicitet og risiko under brug. Derudover kræver det robuste data for at bevise effektiviteten og sikkerheden af det biocidholdige produkt, samt en liste over godkendte biocidholdige aktive stoffer og leverandører.

BPR's trefoldige mål
Harmonisering og fri bevægelighed
for biocidholdige produkter indenfor
det europæiske marked
En høj grad af beskyttelse af
menneskers og dyrs helbred,
samt miljøet
For at sikre at kun godkendte
produkter med acceptabel
effektivitet bliver på EU-markedet

Alle Life Sciences-producenter skal sikre, at biocidholdige produkter, der leveres til brug på deres produktionssteder, er registreret i det relevante driftsland, købt fra en godkendt kilde i henhold til artikel 95 i BPR, og alle desinfektionsmidler, der anvendes på stedet, er underlagt BPR-registrering. Det er her vores team af eksperter indenfor lovgivning kan hjælpe dig.

BPR approved Ecolab Products

Vores produktoverholdelse Status

 • BPR EU-godkendelser vil omfatte alle relevante formuleringer, formater (væsker, servietter, koncentrater) og tilhørende anvendelser (inklusive sprøjtning, aftørring)
 • Ecolab Life Science's kerneportefølje, i alle tilgængelige formater, vil være kompatibel med fortsat levering gennem hele processen
 • Vi har den lovgivningsmæssige ekspertise og ressourcer til at sikre fuld og vedvarende overholdelse af lovgivning i Europa, såvel som på globale markeder.
Understanding Biocidal Regulations in EU brochure


Ecolab Life Sciences vil vejlede kunder gennem BPR-overgangsperioden

For yderligere information kan du rekvirere vores e-bog, "Forstå reguleringer af biocidholdige produkter i Europa."

Rekvirér e-bogen

Kontakt os

Ecolab Life Sciences vil vejlede kunder gennem BPR-overgangsperioden. For yderligere information bedes du udfylde og indsende formularen.

Forespørgselsformular for Lovgivning om biocidholdige produkter (BPR).

Udfyld og indsend formularen for at modtage oplysninger om Lovgivning om biocidholdige produkter.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.