Komplet håndhygiejneprogram
til din organisation

Etablering af et omfattende håndplejeprogram i hele dit farmaceutiske produktionsmiljø kan hjælpe med at forhindre spredning af sygdom blandt medarbejdere og besøgende. Ecolab har udviklet et komplet håndhygiejnetilbud, herunder håndsæbe og desinfektionsmiddel, der gør håndrenserutinerne effektive, sikre og enkle.

Ikke alle håndhygiejneprodukter er ens Udover rene hænder, har produkterne og tjenesterne fra Ecolab Life Sciences fokus på følgende funktioner:

Ecolab Hand Hygiene products
Skin Health icon
Sund hud

Ecolab håndplejeprodukter er formuleret med fugtighedscreme og balsam for at hjælpe med at reducere irritation og tørhed og samtidig fremme hudens sundhed som en del af et håndhygiejneprogram.

Icon displaying expansive
Bredt udvalg af produkter og dispensere

Ecolab tilbyder et fleksibelt udvalg af sæber og desinfektionsmidler til forskellige behov sammen med manuelle og automatiserede dispensere, som er lette at anvende. Vores eksperter kan også hjælpe med at bestemme den bedste produktplacering for at fremme brug og hygiejne.

Sparkling hands icon
Effektiv hygiejne

Afhængigt af produktvalg, giver mange af Ecolabs sæber og desinfektionsmidler hurtig, dokumenteret antimikrobiel effekt mod en lang række mikroorganismer og patogener.

Thumbs up icon
Overholdelse af praksis

Ecolabs produkter er udviklet til gentagen brug. Ved at fokusere på hudens sundhed og brugeroplevelse, kan Ecolab-formuleringerne hjælpe med at skabe mere konsekvent brug og bedre overholdelse af procedurer.

Kontaktformular til Life Sciences Europa

Ecolab Life Sciences er en betroet samarbejdspartner hvad angår kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor produktion af lægemidler og personlig pleje. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Besøg vores abonnementscenter for at afmelde dig eller at udforske andre muligheder for at få information om produkter og tjenester.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

Washing hands in a sink
En One-Stop Shop for håndhygiejne

Etablering af effektive håndhygiejneprocedurer er en af de nemmeste måder at reducere risikoen for krydskontaminering og forhindre spredning af mikroorganismer i dit anlæg. At arbejde med en enkelt leverandør af løsninger til rengøring, desinfektion og håndhygiejne kan hjælpe med at sikre, at din virksomhed beskyttes og dine driftsomkostninger reduceres.


Lær mere

Se vores ekspertise indenfor håndhygiejne
Se best practice for håndvask
Nexa soap dispenser putting soap in hands
Få et tilbud i dag, og se, hvordan vores samlede håndhygiejneprogram kan maksimere værdi og minimere risiko.