Brand Operations Services Consultant on tablet with client

Brand Operations Services
og TrueView-platformen

Forretningen Brand Operations Services og dens TrueView-analyseplatform tilbyder standarder til brands samt gæsteoplevelsestjenester, herunder vurderinger på lokationen og datadrevet analyse.

Ecolab opkøber Deloitte's Brand Operations Services og TrueView-platform

Den 5. juni 2023, annoncerede Ecolab opkøbet af forretningen Brand Operations Services fra Deloitte. Forretningen Brand Operations Services og dens TrueView-analyseplatform hører nu under EcoSure -afdelingen hos Ecolab, hvilket skaber en global leder inden for beskyttelse af brands, som betjener verdens førende hotel-, restaurant- og detailhandelsbrands i mere end 110 lande.

Brand Operations Services, tidligere kendt som LRA Worldwide, leverer feltinspektioner, samt konsulent- og forskningstjenester på lokationen. TrueViews digitale vurderings- og analyseplatform bruges af virksomheden og dens kunder til at levere programindsigt og løbende præstationsforbedringer.

Vores program til beskyttelse af brands

Afdelingen Brand Operations Services i EcoSure samarbejder med globale virksomheder om at skabe en end-to-end-strategi til beskyttelse af brands. Vi kombinerer feltbaserede tjenester, markedsundersøgelser og analysedrevet teknologi for at hjælpe vores partnere med systematisk at fremme brandets præstation og forbedring af kundeoplevelsen.

Inspektion af virksomheden på lokationen

Brug brancheerfarne specialister, der fungerer som en forlængelse af dit team, og hjælper dig med at overvåge og forbedre kvaliteten og brandets præstation.

Coaching og træning på lokationen

Få​​​​​​​ coaching i realtid i præstation på frontlinjen og faciliter initiativer til træning og implementering på lokationsniveau.

Dataanalyser

Afdæk kvantitativ og kvalitativ indsigt for at hjælpe dig til viden om, hvor du skal fokusere dine ressourcer for at øge præstationen og mindske risici.

Evalueringer af kundeoplevelsen (CX)

Udnyt crowdsourcing i stor skala og mystery shopping-platforme til at indsamle data fra frontlinjen om fysiske og digitale oplevelser.

Standarder for brandet og programdesign

Lav en brand-playbook som vejledning til konsekvent udførelse af driften gennem programmer til måling af brandets tilstand.

GettyImages-1126310654.jpg

Fordele ved en strategi til beskyttelse af brandet

  • End-to-End-programstyring Vores team er ansvarlig for programopbygning, eksekvering og dataanalyse.
  • Handlingsorienteret indsigt i vurderinger til beskyttelse af brandet giver viden om daglig drift; vores team bruger de indsamlede data til at komme med anbefalinger, der er specifikke for dit brand.
  • Konsekvent præstation Vores tilgang er centreret omkring træning, coaching og korrigerende handling på afdelingsniveau, hvilket hjælper med at opbygge en medarbejderkultur, der lægger vægt på sikkerhed, ansvarlighed, videnfastholdelse og bemyndigelse.
  • Enestående kundeoplevelse Vores unikke altomfattende aftalestruktur er gennemsigtig, hvilket skaber muligheden for at opbygge et samarbejdspartnerskab og fokusere på at fremme programresultater.
 


TrueView-platformen åbner for kritisk indsigt og analyse

Vores TrueView-platform til præstationsstyring er designet til at give kunderne mulighed for at bruge data til at fremme operationel præstation og styrke brandets tilstand. Vi tegner et detaljeret billede af, hvordan kunderne oplever dit brand ved at samle interne data på drift og kundesynspunkter. TrueView-platformen spænder over dataindsamling, aggregering, integration, rapportering og analyse på tværs af alle de kontaktpunkter, der betyder mest for dit brand.

Skræddersyet portal

Giv frontlinje-ledere værktøjer som hjælp til at nå deres mål gennem en konfigurerbar platform til præstationsstyring.

Selvvurderinger

Opret dine egne vurderinger ved hjælp af vores brugerdefinerbare inspektionstjeklister, hvor data kan integreres for at få et overblik over din organisations operationelle præstation og brand-levering i hele virksomheden.

Integreret platform

Gør det muligt for interessenter at indsamle observationer og administrere operationel præstation og brand-levering ved hjælp af en mobil interface.

Rapporteringsmuligheder

Gør data fra forskellige kilder til handlingsorienteret indsigt, som kan ses på interaktive dashboards.

 

 

Handlingsplan

Hjælp til at fremme handling og ansvarlighed ved at prioritere muligheder og forbinde dem direkte med løsninger.