Energi er i kritisk efterspørgsel i hele Europa, og produktionsledere i produktionsfaciliteter til personlig pleje står over for et stigende pres for at finde måder at opretholde deres nuværende produktionsniveauer på, og samtidig sænke behovet for energi i deres anlæg.

Mens dygtige produktionsledere leder efter smarte måder at reducere energiforbruget på, er der et ofte overset område, der rummer enorme muligheder: at ændre, hvordan procesudstyr rengøres og desinficeres.

 Overvej dette. En ændring fra termisk til kemisk desinfektion kan eliminere den termiske energi, der kræves for at desinficere. Hvordan kan du gøre det?


Brug først et desinfektionsmiddel, der er effektivt ved omgivelsernes temperatur. Dette eliminerer energibehovet til at opvarme vand til en temperatur, der er nødvendig for at desinficere eller generere damp.

Ecolab P3 Oxonia Active

Ecolab p3-oxonia active er en pereddikesyre, et antimikrobielt middel med bred antimikrobiel aktivitet

  • Desinfektionsløsning ved omgivelsestemperatur
  • Registreret desinfektionsmiddel
  • Dokumenteret effekt ved lav koncentration mod bakterier, gærsvampe og svampe
  • Pereddikesyrebaseret
  • Fremragende materialekompatibilitet
  • Ikke-skummende, velegnet til CIP (Clean in Place)-systemer
  • Fremragende afskylningsevne

 

Andre måder at reducere energi på:

Totes icon

Vælg rengøringsmidler udviklet til formålet

Valg af rengøringsmidler specielt udviklet til kosmetikindustrien. Dette hjælper med at optimere dine rengøringscyklusser og hjælper med at undgå gentagen rengøring af genstridigt snavs, der ikke opløses, når du bruger et universalrengøringsprodukt.

Icon displaying temperature in Celsius

Rengør ved korrekt temperatur

Rengøring ved den korrekte temperatur. Hver grad tæller! Nye formuleringer i vaskemiddel kan afrense kosmetiske produkter, selv med høje pigmentkoncentrationer, ved et lavere temperaturområde, hvilket kræver mindre energi til at opvarme til en aktiv temperatur.

Ecolab har ekspertisen til at hjælpe dig med dette!

Vores tekniske eksperter og forskningsteam samarbejder med jer om at sikre, at I har den bedste rengøringsløsning, som er optimeret til jeres specifikke udfordringer, formler og produktionsudstyr.

Ecolab Life Science Expert with manufacturing plant personnel

Vores tekniske eksperter samarbejder med dig for at finde den mest effektive og omkostningseffektive måde at rengøre og desinficere dit procesudstyr på og:

  • Reducere dit energi- og vandforbrug
  • Øge produktionsoutput ved at minimere nedetid
  • At forbedre sikkerheden for operatøren

Kontakt Ecolab Life Sciences

Tak for din interesse for vores produkter og tjenester.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.