Stopwatch Icon

Det skal du vide

Det amerikanske miljøbeskyttelsesagentur (EPA) har udsendt en dataindsamling (DCI) på den aktive ingrediens para-tertiær amylphenol (PTAP), en aktiv ingrediens med phenol, der findes i visse registrerede desinfektionsmidler. Producenter af PTAP aktive ingredienser har valgt ikke at støtte DCI, og derfor vil desinfektionsmidler med PTAP inden længe ikke længere overholde retningslinjerne eller være tilgængelige på det amerikanske marked.
United States Impact
Konsekvenser i USA
Farmaceutiske producenter i USA, der i øjeblikket anvender PTAP-baserede produkter, skal finde og validere nye, alternative løsninger.
Globale konsekvenser
Globale konsekvenser
Globale farmaceutiske producenter, der gerne vil opretholde et harmonisk globalt tilbud skal finde og validere nye, alternative løsninger.
Ecolab Make the Switch eBook

Læs e-bogen

Lær mere om PTAP dataindsamlingen, inklusive hvordan det passer med de globale tendenser, og fremtidsmindede strategier for at skabe et desinfektionsprogram til renrum, der overholder retningslinjerne.

DOWNLOAD E-BOGEN

Vælg et fremtidsmindet alternativ til PTAP 

Ecolab Klercide Cleanroom Quat
Ecolab® Kleride™ Cleanroom Quat

Ecolab tilbyder en innovativt biocid, der overholder de globale standarder og retningslinjer for at drive både langtidssikret overholdelse og løbende operationel effektivitet. Ecolab Klercide® Cleanroom Quat er næste generations kvaternære ammoniumsbiocid I modsætning til visse traditionelle kvaternære ammoniumsammensætninger, efterlader den lave koncentration i Klercide Cleanroom Quat minimale rester på overflader, hvilke sikrer hygiejnen og mindsker kravet om afrensning.

Overholder retningslinjerne på globalt plan
Overholder retningslinjerne på globalt plan
Et PTAP-alternativ i USA, der overholder retningslinjerne, godkendt til brug på store globale markeder og som kan blive hjørnestenen i et globalt, ensrettet renrumsprogram.
Bevist sanitet
Bevist sanitet

Dokumenteret højeffektiv sanitet i renrumsmiljøer

Driftsmæssige resultater
Driftsmæssige resultater
Indeholder en unik formel, der mindsker rester sammenlignet med phenol-aktiver og traditionelle quat-formler.

Gør fornyet godkendelse enkelt: 
Ecolab Validex™-program

Ecolabs Validex-program hjælper farmaceutiske producenter med at håndtere tiden, omkostningen og usikkerheden ved godkendelsesprocessen med en global metode, der understøtter data og støtter ekspertise – altsammen tilpasset til renrumsmiljøer.

Klar til at skifte?

Tal med vores renrumseksperter i dag.

Vores team af konsulenteksperter kommer til at lære jeres forretning at kende, jeres drift og jeres unikke renrumsbehov og kan hjælpe jer med at overholde retningslinjer, der gælder for jer, produktsikkerhed og operationelle krav.

Forespørgsel om konsultation med en Life Sciences-ekspert

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

Besøg vores abonnementscenter for at afmelde dig eller at udforske andre muligheder for at få information om produkter og tjenester.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

No related solution pages were found.