MSDS-søgning

Sikkerhedsdatablade (SDS/MSDS) for Ecolab-produkter er tilgængelige i søgningen nedenfor.​​​​​​​ Du skal muligvis scrolle ned for at se søgelinjen. Du kan søge på produktnavn eller produktkode. Nogle MSDS er ikke tilgængelige i MSDS-søgningen nedenfor. Klik på disse links for at få adgang til eller anmode om disse MSDS.


Har du endnu ikke fundet det MSDS, som du leder efter?

Nuværende Ecolab-kunder

Vores liste over tilgængelige MSDS-dokumenter ændrer sig dagligt. Hvis du efter at have søgt på vores nye portal ikke har kunnet finde et specifikt MSDS, bedes du kontakte din Ecolab-repræsentant for yderligere assistance.

Akutberedskabet, nødsituationer

Hvis du har brug for et MSDS fra Ecolab på grund af en akut situation (kemisk spild, transportulykke eller utilsigtet eksponering af kemikalier), bedes du finde og ringe til telefonnummeret for dit land på vores side med nødkontakter.

Tredjeparts MSDS-konsolidatorer

Hvis du ikke er Ecolab-kunde eller fra akutberedskabet, vurderes dit behov for et MSDS ikke som værende presserende.

Vores hjemmeside giver kun mulighed for selvbetjening af MSDS-download. Hvis du ikke kan finde et specifikt MSDS, kan produktet være udgået.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Når du køber produkt(er) fra Ecolab, vil det tilsvarende sikkerhedsdatablad (SDS/MSDS) blive sendt sammen med forsendelsen af dit/dine produkt(er). Sikkerhedsdatabladene på ecolab.com er de nyest tilgængelige versioner for vores produkter. Nye og opdaterede sikkerhedsdatablade tilføjes løbende. Det kan dog tage nogle dage at lægge opdaterede sikkerhedsdatablade på vores hjemmeside. Ikke alle MSDS-dokumenter er tilgængelige online.