Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment

Desinfektionsmidler, sporicider og biocider til renrum

Vælg mellem en række renrumsdesinfektionsmidler, sporicider og biocider, der er designet til rotationsbrug for effektivt at kontrollere mikrobiel kontaminering, herunder bakteriesporer, i kritiske aseptiske kerneproduktionsområder i renrum.

Sortimentet giver dig mulighed for at vælge det rigtige rotationsprogram til renrumsdesinfektion eller -afrensning for at imødekomme behovene i dit anlæg, samtidig med at faktorer som effektivitet, restkoncentrationskontrol, sundhed og sikkerhed tages i betragtning.

Ecolab Cleanroom Brochure

Omfattende smittekontrol

Ecolab leverer en omfattende portefølje af end-to-end rengørings- og desinfektionsløsninger, herunder desinfektionsmidler til renrum, sporicider og biocider, og er skræddersyet til dine specifikke anvendelser og mål. Se vores komplette Renrums-katalog eller besøg vores side med Renrums-programmet.

Klercide™ Cleanroom Quat

Fremhævede produktfordele:

Klercide™ Cleanroom Quat

Ecolab tilbyder et innovativt biocid udviklet til renrum, der er direkte på linje med globale regulatoriske standarder for at fremme både langsigtet overholdelse og løbende operationel effektivitet. Ecolab Klercide® Cleanroom Quat er næste generations kvaternære ammoniumforbindelsesbiocid I modsætning til visse traditionelle kvaternære ammoniumsammensætninger, efterlader den lave koncentration i Klercide Cleanroom Quat minimale rester på overflader, hvilke sikrer hygiejnen og mindsker kravet om afrensning. 

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud på sterile pose- og moppeklude til renrum