Biomedicinsk forskning og laboratoriedekontaminering

Biomedicinsk forskning og laboratorie-biodekontaminering

Vi forstår, at biologisk sikkerhed er nøglen til dine forskningsprocesser. Derfor tilbyder Ecolabs Bioquell fleksible bio-dekontamineringsløsninger til biomedicinske forskningsfaciliteter, både store og små. Fra din bordplade til hele dit arbejdsområde hjælper vores mobile og indbyggede systemer med at reducere biobyrden i alle faser af dit arbejdsflow.


Anvendelser af bio-dekontaminering i laboratorier

Ecolab Bioquell chambers and passthrough

Vores restfrie hydrogenperoxid-dampgeneratorer fungerer over et bredt temperatur- og fugtighedsområde til brug med bur- og stativvaskere, inkubatorer, frysetørrere, autoklavere og biologiske sikkerhedsskabe.

Bioquell cleanroom.

Uanset om du har brug for at nulstille dit arbejdsområde mellem projekter eller håndtere et viralt eller bakterielt spild, kan du stole på, at Bioquell sørger for 6-log sporicid udryddelse i dit anlæg. Vores bio-dekontamineringsløsninger beskytter dine aktiver og forskning og hjælper dit laboratorium med at fungere mere effektivt.

Bioquell's SeQure chamber

Spray-og-aftør-metoder har deres relevans, men er underlagt menneskelige fejl. Blev hver tomme af kammeret eller gennemløbet bio-dekontamineret? Bioquell-løsninger hjælper med at reducere denne tvivl ved at bio-dekontaminere alle eksponerede overflader.

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud til bio-dekontaminering indenfor biomedicinsk forskning og laboratorier

Bioquell BQ-50

Om hydrogenperoxiddamp

Under en bio-dekontamineringscyklus fylder Bioquell-teknologien et lukket område med 35 % hydrogenperoxiddamp. På kun én cyklus giver denne damp 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader. I modsætning til kemiske steriliseringsmidler, der kan efterlade giftige rester, nedbrydes hydrogenperoxiddampe til vand og ilt, når den biologiske dekontamineringscyklus og beluftningen er afsluttet.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.

Få et tilbud

Ønsker du at forbedre dit laboratoriums dekontamineringsstrategi? Bioquell kan hjælpe. Brug denne formular til at få et tilbud, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.