Ecolab Bioquell Qube bio-decontamination equipment

Biofarmaceutisk fremstilling og sammensætning

Hvis overfladeforurenende stoffer finder vej ind i din farmaceutiske produktionslinje, er patientsikkerheden og produktkvaliteten i fare. Du kan endda blive nødt til at stoppe produktionen, indtil en tidskrævende undersøgelse er udført. For at hjælpe med at beskytte dine patienter, produktion og dit brands omdømme, har du brug for en pålidelig bio-dekontamineringsstrategi.

Bioquell bio-dekontamineringssystemer hjælper med at reducere biologiske overfladeforurenende stoffer i gennemløb, luftsluser og påfyldningslinjer. Vores automatiserede, validerede udstyr hjælper dig til at være sikker på, at du har reduceret bio-forurenende stoffer i dit anlæg.


Anvendelser af bio-dekontaminering

Bioquell Image

Luftbårne eller biologiske overfladeforurenende stoffer i et sterilitetstestlaboratorium kan kontaminere en prøve, hvilket kan føre til falske positiver eller endda behovet for at stoppe produktionen. Bioquell tilbyder en række muligheder for at hjælpe med at opretholde pålideligheden og sikkerheden ved sterilitetstestning og til at reducere risikoen for falske positiver.

Ecolab Bioquell L-4 equipment

En biokontamineringshændelse kan resultere i en dyr forsinkelse af din drift. Bioquell bio-dekontamineringsudstyr fungerer godt med barrieresystemer med begrænset adgang (RABS), produktions- og påfyldningslinjer. Bioquell-udstyr kan også bruges i rum med komplekse overflader, såsom fermenteringsbeholdere, hvor manuel desinfektion kan være udfordrende.

Bioquell Image

Spray-og-aftør-metoder har deres relevans, men er underlagt menneskelige fejl. Var hver eneste overflade af gennemløbet eller luftslusen dekontamineret? Bioquell-løsninger hjælper med at reducere denne tvivl ved at bio-dekontaminere alle eksponerede overflader.

Bioquell Image

Vores restfrie hydrogenperoxid-dampgeneratorer fungerer over et bredt temperatur- og fugtighedsområde til brug med inkubatorer, frysetørrere, autoklaver, isolatorsystemer og barrieresystemer med begrænset adgang (RABS).

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud på biofarmaceutisk fremstilling og medicinsammensætning

Bioquell BQ-50

Om hydrogenperoxiddamp

Under en bio-dekontamineringscyklus fylder Bioquell-teknologien et lukket område med 35 % hydrogenperoxiddamp. På kun én cyklus giver denne damp 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader. I modsætning til kemiske steriliseringsmidler, der kan efterlade giftige rester, nedbrydes hydrogenperoxiddampe til vand og ilt, når den biologiske dekontamineringscyklus og beluftningen er afsluttet.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.

Få et tilbud

Ønsker du at forbedre din dekontamineringsstrategi for dine påfyldningslinjer, gennemløb og luftsluser? Bioquell kan hjælpe. Brug denne formular til at få et tilbud, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.