CIP-løsninger (Cleaning in Place)

SKRÆDDERSYEDE FØDE- OG DRIKKEVARELØSNINGER TIL DIT CIP-SYSTEM

Clean in Place-processer, -udstyr og -rengøringskemikalier er alle en vigtig del af den samlede hygiejnekontrol på føde- og drikkevarefaciliteter, som muliggør produktionen af sikre fødevarer af højeste kvalitet. Med CIP-metoden, hvor man rengør indvendige overflader af dit udstyr uden at skille det ad, er måske et af de mest etablerede led i rengøringsprocessen i føde- og drikkevareindustrien.

Ecolabs ekspertise inden for Clean in Place-processer og -udstyr er uden sammenligning den bedste. Vores teams vil samarbejde med dig om at specialfremstille et CIP-system, som passer til dine specifikke krav og behov, og vælge de rigtige løsninger fra vores katalog af rengøringskemikalier. Med en skræddersyet fremgangsmåde optimerer du din produktionsevne til at levere driftsbesparelser og konsistente resultater ved at maximere anlægsproduktiviteten og forbedre sikkerheden og kvaliteten af din produktion.

Men Analyzing CIP Information

Forbedre din CIP-proces

3D TRASAR™ Teknologi til CIP giver synlighed til driftsspørgsmål med 24/7 overvågning og korrigerende anbefalinger til handling. 3D TRASAR™ Teknologi til CIP er et diagnosticerende værktøj, som verificerer de vigtige parametre i hver CIP-vask og giver besked, hvis et led i processen afviger fra specifikationen. Du får effektiv CIP med konsekvent bedre resultater, samtidig med at du reducerer dit vand- og energiforbrug samt spild.

CIP-programmer, -produkter, -udstyr og -ydelser

Lær om vores CIP (Clean in Place) tilbud