Clean-in-Place (CIP)-løsninger

Skræddersyede løsninger til CIP-systemer i Føde- og drikkevarefabrikker

Ecolab opfandt CIP, og vi har været innovative lige siden. Vores teams vil samarbejde med dig om at specialdesigne et CIP-system, som passer til dine specifikke krav, og vælge de rigtige løsninger fra vores porteføjle af kemikalier til CIP-rengøring. Denne skræddersyede tilgang optimerer din produktion og leverer driftseffektivitet.

Optimerede CIP-processer går længere end at understøtte din bundlinje. De hjælper også med at tage fat på miljømæssig bæredygtighed og mangel på arbejdskraft. Mere effektiv brug af ressourcer betyder at reducere mængden af vand, energi og kemi, du bruger. Og digitale CIP-løsninger plus automatiserede processer betyder, at du har brug for mindre manuelt arbejde.

Det centrale element i CIP-rengøring er understøttet af Ecolabs avancerede kemi. Vores CIP-kemikalier er rettet mod vanskeligt snavs, så du kan prioritere fødevaresikkerhed og -kvalitet.

Clean-in-place-processer, -udstyr og -rengøringskemikalier er en kritisk del af hygiejneregimet i føde- og drikkevarefaciliteter. Når du samarbejder med Ecolab, får du et CIP-system, der er uden sidestykke.  

Men Analyzing CIP Information

Forbedre din CIP-proces

3D TRASAR™ Teknologi til CIP giver synlighed til driftsspørgsmål med 24/7 overvågning og korrigerende anbefalinger til handling. 3D TRASAR™ Teknologi til CIP er et diagnosticerende værktøj, som verificerer de vigtige parametre i hver CIP-vask og giver besked, hvis et led i processen afviger fra specifikationen. Du får effektiv CIP med konsekvent bedre resultater, samtidig med at du reducerer dit vand- og energiforbrug samt spild.

CIP-programmer, -produkter, -udstyr og -ydelser

Lær om vores CIP (Clean in Place) tilbud