1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. COP-løsninger (Cleaning out of Place)
Clean Out of Place Tank System

COP-løsninger (Cleaning out of Place)

Med forbedrede COP-systemer og procedurer kan du reducere vand- og energiforbruget, hæve kvalitetskontrollen og minimere driftsomkostningerne.  Ecolab samarbejder med dig om at finde de rigtige COP-løsninger og processer til dit forarbejdningsanlæg for føde- og drikkevarer.

Vi tilbyder rengøringskemikalier og desinfektionsløsninger, som du let kan integrere i din eksisterende COP-proces. Vi kan også specialfremstille et system, som passer til dine specifikke behov. Opdag, hvad du ellers kan opnå med COP-optimering.

 

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Udforsk vores Clean Out of Place-programmer, -produkter, -udstyr og -ydelser.

COP-løsninger (Cleaning out of Place)
Services for udstyr og teknik

Som virksomheden der opfandt Cleaning-In-Place (CIP)-teknologien for over 50 år siden, har vores erfarne medarbejdere den viden, teknologi- og brancheekspertise der skal til for at kunne levere systemer, der er udformet til at reducere de samlede driftsomkostninger og forbedre fødevaresikkerhedsprogrammer.

Hygiene Monitoring Swab
Overvågning af hygiejne

The Ecolab Sanitation Verification Program provides highly sensitive ATP (Adenosine Triphosphate) bioluminescence technology (swabs, luminometer and software) that detects contamination at very low levels with 5-second read times for fast pre-op risk assessment.

Girl Holding Fresh Produce
Undervisning i fødevaresikkerhed

Ecolab Food Safety Institute tilbyder teoretiske og praktiske branchespecifikke kundekurser, der kan bidrage til proaktivt at styre risici i fødevaresikkerhed, hæve produktiviteten samt hjælpe med at sikre overholdelse af lovgivningen.

Food Safety Experts in Lab
Food Safety Expertise
Som den globale leder inden for levering af fødevaresikkerhedsteknologi og ekspertise til vores kunder, på tværs af fødevareforsyningskæden, har vi eksperter, der formidler letforståelig, praktisk og værdifuld viden om fødevaresikkerhed. Vores branchelederskab inden for fødevaresikkerhed inkluderer hurtige svar til kunder, hvis de har problemer med fødevaresikkerheden.