Sanitary Beer Bottles on Conveyor Belt

Smøringsløsninger til transportanlæg

At holde din føde- og drikkevareforsyning kørende er en stor opgave. Traditionelle smøremidler til transportbånd til føde- og drikkevareforarbejdning kan betyde højt vandforbrug, kontinuerlige påføringer og omfattende planlagt nedetid. Vi har bedre metoder til at forbedre din forsyningstransport.

Ecolab har den kemi, service, udstyr og ekspertise, der er nødvendig for at holde dine transportbåndsproduktionslinjer optimalt kørende. Anbefalinger af smøresystem til transportbånd afhænger af transportbånds- og emballagetyper. Vores DryExx™ tørsmøresystemer er silikonebaserede og kan reducere vandforbruget i smøresystemet med op til 97 %.

Vi kan hjælpe dig med at holde dine linjer kørende, mens du skærer ned på den nødvendige mængde vand, og forbedrer din effektivitet og reducerer flaskevæltning. Find ud af, hvad Ecolab kan tilbyde til dit smøresystem til transportbånd. 

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud på smøremiddel til transportbånd

COP-løsninger (Cleaning out of Place)

Services for udstyr og teknik

Som den virksomhed, der opfandt clean-in-place, har vores erfarne, full-service team viden, teknologi og brancheekspertise til at levere systemer designet til at hjælpe med at reducere de samlede driftsomkostninger og forbedre fødevaresikkerhedsprogrammer.

Ecolab Hygiene Monitoring Program

Program til hygiejneovervågning

Ecolab samarbejder med Hygiena for at tilbyde fødevare- og drikkevareindustrien et nyt program til hygiejneovervågning, der skaber et best-in-class, innovativt og omkostningskonkurrencedygtigt tilbud, der hjælper med at optimere dit fødevaresikkerhedsprogram.

Washing hands with soap in industrial sink.

Undervisning i fødevaresikkerhed

Ecolab Food Safety Institute tilbyder teoretiske og praktiske branchespecifikke kundekurser, der kan bidrage til proaktivt at styre risici i fødevaresikkerhed, hæve produktiviteten samt hjælpe med at sikre overholdelse af lovgivningen.


Food Safety Experts in Lab

Ekspertise i Fødevaresikkerhed

Som den globale leder inden for fødevaresikkerhedsteknologi leverer Ecolab tilgængelig, handlingsvenlig fødevaresikkerhedsinformation til vores kunder på tværs af fødevareforsyningskæden, herunder hurtig kunderespons på fødevaresikkerhedsproblemer.