Dekontaminering til hospitalsapoteker og virksomheder med medicinsammensætning

Dekontaminering til hospitalsapoteker og virksomheder med medicinsammensætning

For at sikre sikkerheden og kvaliteten af medicin vælger mange hospitaler at udføre deres egen medicinsammensætning lokalt. Men et lægemiddels effektivitet og sikkerhed kan undermineres, hvis der er forurenende stoffer til stede under forberedelse eller emballering.

Ecolabs Bioquell-løsninger giver dig mulighed for at bio-dekontaminere udsatte overflader på dit hospitalsapotek, herunder arbejdsstationer, renrum, lagerområder og gennemgange. Du kan også udføre medicinsammensætning i et isolatorsystem som Bioquell Qube, som er et ISO klasse 5-miljø til aseptisk behandling og inkluderer automatiseret bio- dekontamineringsteknologi.


Hvorfor vælge Bioquell

Hvorfor skal du bruge Bioquells bio-dekontamineringsløsninger til medicinsammensætning?

Bioquell Image

Bioquell tilbyder indeslutningssystemer med indbygget bio-dekontaminering med hydrogenperoxiddamp, som kan bruges til både steril og ikke-steril sammensætning. Ved tilberedning af farlige eller cytotoksiske lægemidler kan systemet indesluttes og køre ved undertryk.

Bioquell Image

Uanset, om du arbejder med farlige stoffer eller sterile blandinger, skal du overholde standarder som USP 797 og USP 800. Bioquell tilbyder bio-dekontamineringsløsninger, der gør det nemt at overholde reglerne. Bio-dekontaminer hele lokaler og udstyr på dit apotek.

Ecolab Bioquell Qube, front facing, open with gloves

Outsourcing af dine sammensætningsoperationer i forhold til at udføre dem internt, betyder ofte mindre kontrol over kvaliteten, langsommere omsætning og højere omkostninger. Dette gælder især, hvis du behandler en stor mængde medicin. Med Bioquells aseptiske løsning med indeslutningsisolator, Bioquell Qube, kan du sammensætte lægemidler lokalt og spare både tid og penge.

Bioquell Image

Et lægemiddels virkning kan ophæves af dårlige forhold på apoteket. Bioquell-udstyr giver dig mulighed for sikkert at forberede medicin i et bio-dekontamineret miljø.

Ikke sikker på, hvilket Bioquell-system, du har brug for? Lad os tage en snak. Vi kan skræddersy en bio-dekontamineringsløsning, der matcher dit apoteks behov.  

Bioquell BQ-50

Om hydrogenperoxiddamp

Under en bio-dekontamineringscyklus fylder Bioquell-teknologien et lukket område med 35 % hydrogenperoxiddamp. På kun én cyklus giver denne damp 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader. I modsætning til kemiske steriliseringsmidler, der kan efterlade giftige rester, nedbrydes hydrogenperoxiddampe til vand og ilt, når den biologiske dekontamineringscyklus og beluftningen er afsluttet.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud på biofarmaceutisk fremstilling og medicinsammensætning