1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Forarbejdning af friske fødevarer
ProduceProcessing

Løsninger til friske råvarer

Beskytter dit mærke og forbedrer fødevaresikkerhed og kvaliteten af fødevareproduktet med Ecolab innovations ved forarbejdning af landbrugsprodukter, der inkluderer løsninger af antimikrobiel rengøring og desinfektion. Få et partnerskab med Ecolab med løsninger til behandling af landbrugsprodukter, der reducerer forarbejdning af fødevarer risici, optimerer operationel effektivitet og minimerer påvirkningen af miljøet. Lær mere om, hvordan I kan nå i mål med fødevarsikkerheden ved hjælp af innovative rengøringsprogrammer, kontamineringsforebyggelse, monitorering samt understøttende foranstaltninger i krisesituationer.

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Udforsk vores tilbud til frisk frugt og grønt

Sikkerhed for hele anlægget
Vi forstår din komplekse drift. Med Ecolab som partner er hver del af din drift beskyttet og optimeret. Fra indløbsvand til rengøring og desinfektion til behandling af spildevand: Ecolab Total Plant Assurance (sikkerhed for hele fabrikken) sikrer øget driftsmæssig effektivitet, bæredygtighed, fødevaresikkerhed og kvalitet.
COP-løsninger (Cleaning out of Place)
Services for udstyr og teknik

Som virksomheden der opfandt Cleaning-In-Place (CIP)-teknologien for over 50 år siden, har vores erfarne medarbejdere den viden, teknologi- og brancheekspertise der skal til for at kunne levere systemer, der er udformet til at reducere de samlede driftsomkostninger og forbedre fødevaresikkerhedsprogrammer.

Hygiene Monitoring Swab
Overvågning af hygiejne

The Ecolab Sanitation Verification Program provides highly sensitive ATP (Adenosine Triphosphate) bioluminescence technology (swabs, luminometer and software) that detects contamination at very low levels with 5-second read times for fast pre-op risk assessment.

Girl Holding Fresh Produce
Undervisning i fødevaresikkerhed

Ecolab Food Safety Institute tilbyder teoretiske og praktiske branchespecifikke kundekurser, der kan bidrage til proaktivt at styre risici i fødevaresikkerhed, hæve produktiviteten samt hjælpe med at sikre overholdelse af lovgivningen.

Food Safety Experts in Lab
Food Safety Expertise
Som den globale leder inden for levering af fødevaresikkerhedsteknologi og ekspertise til vores kunder, på tværs af fødevareforsyningskæden, har vi eksperter, der formidler letforståelig, praktisk og værdifuld viden om fødevaresikkerhed. Vores branchelederskab inden for fødevaresikkerhed inkluderer hurtige svar til kunder, hvis de har problemer med fødevaresikkerheden.