ecosure BOS no logo

Løsninger til beskyttelse af dit brand indenfor langvarig pleje

Langtidsplejefaciliteter (LCT/LPF) står over for unikke udfordringer for at kunne opfylde strenge lovkrav og give den bedste oplevelse for deres beboere. På grund af den beboernes sårbare sundhed er fokus på at forhindre spredning af infektion eller eksponering for fødevarebårne patogener afgørende. Optimering af effektivitet, bemanding og fastholdelse af medarbejdere er de største udfordringer for udbydere indenfor langvarig pleje.

Hos EcoSure tilbyder vi omfattende programmer til at understøtte dine faciliteters bestræbelser på at opnå operationel ekspertise og samtidig prioritere dine beboeres og personales trivsel. Vi benytter en metode med samarbejde omkring vurderinger på stedet, coaching og bedste praksis i branchen. Vi skaber et unikt program, der omfatter de kritiske komponenter i din virksomhed. Vores programmer til faciliteter til langvarig pleje giver dataanalyse, realtidsindsigt og handlingsorienterede trin, der mindsker risikoen for brandet, samt optimerer beboernes og de besøgendes oplevelser. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

En strategi til beskyttelse af brands med fokus på kritisk drift

  • Varemærkestandarder 
  • Gæsteoplevelse
  • Fødevaresikkerhed 
  • Offentlig sundhed
  • Sikkerhed på arbejdspladsen 
  • Produktkvalitet
  • Bæredygtighed 

Dit omdømme er altafgørende. Lad os hjælpe med at beskytte det. 

EcoSures har branchens førende vurderingsprogram til faciliteter til langvarig pleje, som har en omfattende tilgang og dækker vurderingsstandarder på tværs af nøgleområder inden for: folkesundhed, fødevaresikkerhed, beboeroplevelse, sikkerhed på arbejdspladsen, samt brandstandarder. Vores lokale rådgivere samarbejder med dig for at forbedre dine driftsresultater, reducere dine risici og øge din beboertilfredshed.

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Opdag vores EcoSure-tilbud

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Tag kontakt til os

EcoSures omfattende vurderingsprogram til faciliteter til langvarig pleje samarbejder med dig for at fremme positive forandringer for dit brand. Nogle fordele ved vores brancheførende program til beskyttelse af brands inkluderer:

Forbedringer af den operationelle effektivitet, hvilket fører til en mere smidig dag-til-dag-drift og fastholdelse af personale
Bedre overholdelse af lovgivningen
Prioritering af beboeres og de besøgendes oplevelse
Beskyttelse af dit brands omdømme og bundlinje

Kontakt EcoSure

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.