Styrker fødevaresikkerheden i true food-køkkener

Indsigt

Efterhånden som virksomheder prioriterer etisk drift, vil leverandørpartnerskaber blive et område, der holdes stadigt mere øje med, en lejlighed til at bringe virksomhedens værdier i spil.

True Food Kitchen er en amerikansk restaurantkæde med lækker, smagfuld og nærende mad i fokus. Hvert sted anvender anti-inflammatoriske ingredienser i måltider, der forberedes foran gæsterne. Med særligt vægt på sundhed er sikkerheden af deres mad deres højeste prioritet. True Food Kitchen efterspurgte en løsning, der kunne hjælpe dem med at holde deres under og medarbejdere sikre og samtidig fastholde en drift der var miljømæssigt bevidst.

Innovation

Fødevaresikkerhedsteknikker beskytte ikke kun kunderne, de kan også forbedre produktiviteten. Med en løsning fra Ecolab som Daydots™ Prep-n-Print™ Systems fjernede True Food Kitchen en tidskrævende manuel mærkningsprocedure, der sikrede at der blev redegjort for både holdbarheden og næringsværdien af alle ingredienser.

Fødevaresikkerhed er alt fra forberedelse af fødevarer til tallerknen, hvorpå maden serveres. For at sikre at True Food Kitchens tallerkener var pletfri, introducerede Ecolab SMARTPOWER™-programmet på opvaskemaskinerne, som fjerner pletter en kortere vask med mindre vandforbrug.

For at øge besparelserne yderligere, opgraderede Ecolab True Food Kitchens blødgøringsanlæg. Ved at erstatte ældre og mindre effektive "helhus"-filtrering var det nye Point-of-Use filtreringssystem specifikke applikationer, hvilket mindsker det daglige vandforbrug.

Påvirkning

Med Ecolabs løsninger kan True Food Kitchen nu fokusere på det de gør bedst: at tilfredsstille kunderne med sikre og sunde måltider på en måde så man samtidig sparer tid og holder hånden under deres løfte om bæredygtighed.

True Food Kitchen case study eROI savings

Løsninger

  • SMARTPOWER™-program
  • Daydots™ Prep-n-Print™ Systems; Prep-n-Print™ flex
  • Blødgøring med høj kapacitet, brugsmodel
  • GREASELIFT™ affedter