Lobby of Aimbridge Hospitality

Et væld af løsninger hjælper Aimbridge Hospitality med at levere bæredygtighedsfordele til sine partnere

Aimbridge Hospitality logo

Viden

Som en førende, global hotelvirksomhed, fremmer Aimbridge Hospitality effektivitet og rentabilitet på hoteller og resorts sammen med de bedste brands indenfor overnatningssteder. I overensstemmelse med sine driftstilbud, er Aimbridge Hospitality dedikeret til at fremme vejen hen mod en samarbejdsorienteret, bæredygtig og social påvirkning for sine hotelpartnere og interessenter. Deres igangværende arbejde omfatter levering af produkter, tjenester og løsninger, der adresserer miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige (ESG)-spørgsmål, der har betydning for virksomheden, medarbejdere, gæster, partnere og lokalsamfund.

Som en del af denne forpligtelse inkorporerer Aimbridge Hospitality bæredygtighedsprincipperne i American Hotel & Lodging Association's initiativ til ansvarlige ophold på tværs af sine forretningsfunktioner. Derudover fokuserer Aimbridge Hospitality på at tilbyde forbedrede data- og analyseværktøjer og -rapporter, der gør det muligt for hotelejere at spore og kommunikere vigtige bæredygtighedsmålinger.

Hotel housekeeping

Handlinger

I takt med at Aimbridge Hospitality fortsætter med at udbygge sit ESG-program, fremmer de partnerskaber med strategiske leverandører for at tilbyde flere produkter og tjenester fokuseret på bæredygtig praksis og rapportering. I samarbejde med Ecolab anvender Aimbridge Hospitality en række løsninger for at hjælpe med at reducere deres partneres miljømæssige fodaftryk:

  • Aquanomic™ lavtemperatur-vasketøjsprogram giver konsekvent hvidt sengetøj og betydelige vand- og energibesparelser i forhold til traditionelle vaskeprogrammer.
  • SMARTPOWER™ leverer uovertruffen ren opvask sammen med de miljømæssige fordele, der bl.a. opnås gennem reducerede vasketider og reduktion af plastemballage.
  • Gennem fjernovervågning og smarte sensorer beskytter 3D TRASAR®-teknologi kritiske aktiver og maksimerer kølevandseffektiviteten til besparelser på vand, energi og emissioner.

Aimbridge Hospitality har også hjulpet sine partnere med at opnå yderligere vand-, energi-, emissions- og affaldsreduktioner og samtidig forbedre produktiviteten med Sanitizing Wash 'n Walk™ og Oasis Pro® rengøringsløsninger.

Housekeeping using an Ecolab product

Resultater

Samarbejdet med Ecolab har hjulpet Aimbridge Hospitality med at realisere virkningsfulde bæredygtighedsfordele, samtidig med at de leverer på ydeevne og driftsmæssige behov hos sine hotelejere.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet