2018 Corporate Sustainability Report water image for Ecolab pillars.


Opbygning af en handlingsplan for smart vandforvaltningDigital Realty Logo

 

 

 

Digital Realty, en brancheførende global leverandør af datacenter-, samlokaliserings- og samtrafikløsninger, var på en mission om at forbedre sin vandstrategi, minimere det generelle vandforbrug, sikre en pålidelig performance og beskytte sin drift mod vandrelaterede risici.

Digital Realty ville:

  • forstå, hvor og hvor meget vand, man anvendte i sine datacentre
  • øge vandeffektiviteten og overflødig brug for bedre at kunne imødekomme de stigende problemer med vandmængde og kvalitet
  • forbedre overvågning og måling med digitale værktøjer

I samarbejdet med Ecolab udviklede de en handlingsplan med tre trin:

TRIN 1:
Prioritér anlæg i risikozonen, som kræver handling med det samme med brug af Smart Water Navigator

RESULTAT:
Teamet udviklede en prioriteret matrix, der organiserede bygninger og hjalp dem med at identificere bygninger med de største driftsmæssige, vandrelaterede risici.

TRIN 2:
Evaluér praksis for vandforbrug i alle bygninger med Ecolabs Smart Water Navigator

RESULTAT:
Værktøjet hjalp teamet med at fokusere på specifikke trin, som lokale teams kunne bruge til at forbedre vandforbruget og effektiviteten, specielt tilpasset til deres anlæg.

TRIN 3:
Anvend Nalco Waters 3D TRASAR™ teknologi til at levere effektiv vandstrategi

RESULTAT:
Nalco Waters 3D TRASAR™ instrumentbræt gav synlighed på tværs af organisationen, målinger og overvågning af vandforbrug, hvilket hjalp teamet med at spore, se udviklingen i og sammenligne vandforbruget på tværs af alle datacentre og vurdere besparelser af vandprojekter. 

_

Med Ecolabs Smart Water Navigator og en handlingsplan har Digital Realty nu en mere effektiv strategi for deres vandforvaltning i sine datacentre, en bedre forståelse for vand i organisationen og evnen til at forbedre og beskytte sin drift, vådområder og lokalsamfund.

Download casestudie

_

_

Ecolab Smart Water Navigator logo

 

Ecolabs Smart Water Navigator er et offentligt tilgængeligt værktøj, der hjælper virksomheder med at forstå vandrelaterede risici ud fra et økonomisk perspektiv, hvilket skubber op ansvarlig vækst og genererer en trin-for-trin vejledning, der er specielt tilpasset industrien, placeringen og nuværende vandperformance.

 

_

Relaterede succeshistorier

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.