Afkarbonisering
Sikrere, hurtigere og nemmere

BakingSheetTraywithCookiesIcon

Situationen

Bageribakker og -forme er en udfordring, når det gælder vedligeholdelse, og den vanskelige rengøring tager tid - ofte uden tilfredsstillende resultater. Kulstofrester fører til dannelse af røg i varme ovne og overføres til bageriets produkter. Det påvirker kundernes opfattelse af forretningens renlighed, og ødelægger forretningens image. De fleste bageribakker er fremstillet af aluminium - et skrøbeligt metal - hvilket reducerer bakkernes levetid dramatisk.

Vores KAY Supersoak koncentratopløsning virker i op til en måned og blødgør fedt og kulstofrester.

pansafterusingsupersoakconcentrate

Løsningen

KAY SuperSoak koncentrat er en navnebeskyttet blanding af overfladeaktive midler, et basisk stof og et metalbeskyttende middel. Dette produkt er designet til effektiv fjernelse af urenheder uden behov for personligt beskyttelsesudstyr. Det gør rengøringen nemmere og reducerer rengøringstiden væsentligt. Bageriets plader og forme skal nedsænkes i en opløsning af vand og produkt i vores sikre og robuste mobile tank. De skal ligge i blød natten over. Opløsningen virker i op til en måned, og blødgør fedt og kulstofrester.

cleaningtimecomparisonchart

Resultaterne

Undersøgelser foretaget under faktiske forhold har bekræftet, at KAY SuperSoak koncentratet halverer den tid, der bruges på at vaske gryder, pander, redskaber og udstyr - og alligevel gør tingene renere end tidligere. Brug af SuperSoak koncentratet forlænger også levetiden for udstyr og redskaber væsentligt og sparer ca. 15 arbejdstimer pr. måned.*

  •  Halverer rengøringstiden
  • Forbedrer renligheden dramatisk
  • Pander, gryder og køkkenredskaber holder længere
  • Reducerer omkostningerne

*Besparelse på 15 timer, baseret på et gennemsnit af 25 pander rengjort pr. dag

Vis alle historierSuperSoak koncentrat

Relaterede succeshistorier