En chef hos Dermocosmetics reducerer udgifter til rengøring, vand- og energiforbrug og nedetid med Ecolabs
MCL B alkalisk vaskemiddel


Anvendelse: Cleaning in Place

Segment: Personlig pleje (hudpleje)

Udfordring: Optimering af rengøring af udstyr (creme med TiO2 og silikoner, som er vanskelige at rengøre)

Anbefalet product: MCL B

Situation

En multinational virksomhed og en leder inden for dermokosmetik baseret i Frankrig ledte efter en løsning til optimering af rengøringen af sit procesudstyr efter produktionen af en hudplejecreme. Denne creme (vand-i-olie, omvendt emulsion med titaniumoxid og silikoner), som er vanskelig at afrense, krævede mere end 8 timer for at bringe udstyret tilbage til acceptable rengøringsstandarder med den tidligere protokol, alt imens den forbruger næsten 14,000 liter vand.

Selv med den omfattende rengøringstid og det høje vandforbrug var resultaterne, selvom de var i overensstemmelse, ikke ideelle. Kunden søgte en løsning til at reducere deres vandforbrug og reducere nedetiden, mens de brugte deres nuværende udstyr.

Løsning

Ecolabs tekniske eksperter kom til stedet for at vurdere kundens drift og afgøre, hvor der var mulighed for at forbedre den operationelle effektivitet. De opdagede, at den nuværende rengøringsmetode i den indledende fase, der indebar en iblødsætningsperiode med en blanding af råvarer, resulterede i stort vandforbrug og lange rengøringstider.

Efter dette besøg på stedet analyserede Ecolab smudsprøver og udførte test i laboratorieskala under fabriksparametre for at hjælpe med at identificere et optimalt rengøringsmiddel. De resulterende tests viste, at Ecolab MCL B var den ideelle løsning. Dette alkaliske rengøringsmiddel er designet til at fjerne pigmenteret snavs og mineralholdige forblandinger, der almindeligvis findes i kosmetikindustrien.

Det gav overlegne spredningsegenskaber sammenlignet med kundens nuværende rengøringsproces, hvilket resulterede i et forbedret rengøringsresultat mod mineralholdigt snavs og indenfor en kortere tidsramme.

Den foreslåede rengøringsproces blev implementeret på stedet i en testperiode. Dette forsøg var meget vellykket, idet det gentog resultater observeret i laboratorieskala, og resulterede i, at virksomheden erstattede sin tidligere rengøringsproces.

Resultater

Ved at implementere MCL B var kunden i stand til hurtigt at påvise en virkning gennem optimering af rengøringsprocedurer, der skabte yderligere fordele.

Kunden reducerede rengøringsudgifter alene i denne proces med $50.000 årligt, mens han sænkede vandforbruget med 114.000 liter om året. Faldet i nedetid ved at introducere MCL B sparede 63 timers funktionstid, hvilket vil give mulighed for en yderligere produktion af 10 ekstra batches i et år.

Ecolab’s MCL B Alkaline Detergent case study statistics.

Ecolab MCL B


Effektivt flydende alkalisk rengøringsmiddel til at fjerne pigmenteret snavs i ét trin:

Effektiv: MCL B er ideel til fjernelse af pigment- og mineralholdigt snavs, såsom foundations, solcremer, ansigtsmasker og meget mere.

Ingen brug af tilsætningsstoffer: MCL B, som er designet til at blive brugt som et enkelt rengøringsmiddel, er operatørvenligt og man undgår behovet for at bruge en anden doseringspumpe.

Sådan tilfører Ecolab værdi:

Site Surveys Icon

Gennemgang af anlæg

Ecolab tilbyder undersøgelser på stedet af et uddannet teknisk team, som gennemgår nye eller eksisterende fremstillings- og rengøringsprocesser.

VÆRDI+

 • Tekniske anbefalinger matches til dine mest relevante mål og KPI'er (sikkerhed, vandbesparelser, effektivitet osv.)
 • Formel rapport opsummerer potentielle besparelser
 • Leverer implementeringsstrategi, der minimerer produktionsforstyrrelser
Lab Studies Icon

Laboratoriestudier

Ecolab tilbyder et laboratoriehold, der kan analysere snavs, identificere rester og teste prøver.

VÆRDI+

 • Skaber en hurtigere og mere vellykket rengøringsanbefaling
 • Sikrer, at kemiløsningen er effektiv og målrettet mod dit specifikke snavs.
 • Hjælper med at fastslå optimale fortyndings- og implementeringsparametre
Disinfection Icon

Desinfektion med kemi vs. vand

Ecolab kan hjælpe med at implementere en valideret strategi til rengøring i CIP-systemer (Cleaning in Place) med registrerede kemiske desinfektionsmidler som et alternativ til vand og varme.

VÆRDI+

 • Sparer vand, som kan hjælpe med at nå bæredygtighedsmålene
 • Reducerer energi- og tidsbehovet ved at fjerne behovet for at opvarme vand til den ønskede temperatur
Validation Icon

Hjælp til validering

Ecolab kan hjælpe med den komplekse valideringsproces og ændring af kontroller ved at give vejledning og dokumentation.

VÆRDI+

 • Vejledning inkluderer:
  - Design og udvikling af rengøringsproces
  - Validering af rengøringsproces
  - Kontinuerlig verifikation af rengøringsproces
 • Hjælper med at sikre, at processen forbliver i overensstemmelse med lovgivningsmæssige krav og acceptkriterier
Dedicated Team Icon

Dedikeret myndighedsteam

Ecolab udnytter sin brancheekspertise til at levere indsigt og vejledning om lovgivningsmæssige krav, tendenser og tilgængelige værktøjer til at hjælpe med at sikre overholdelse af produktsikkerhed og kvalitet.

VÆRDI+

 • Hjælper med at sikre overholdelse af cGMP for at sikre, at rengøring og desinfektion opfylder krav til produktsikkerhed og kvalitet
 • Hjælp til at implementere valideringer, der opfylder lovgivningsmæssige krav.
Customer Training icon

Uddannelse af kunder

Ecolabs team består af eksperter, som hjælper dig med at implementere, administrere og vedligeholde kvalitet og protokoller og krav til overholdelse af regler.

VÆRDI+

 • Få værdifulde bedste praksisser og implementeringsstrategier fra uddannede felt- og tekniske eksperter
 • Reducer fejlfindingstiden fra support på stedet og procestræning for at løse problemer hurtigt
Ecolab expert with a client in a manufacturing plant

Få en gratis konsultation

Vil du se, hvordan du kan opnå lignende succes på dit anlæg? Få en gratis konsultation for at se, hvordan Ecolab Life Sciences kan hjælpe med at reducere nedetid og øge produktionsoutput ved at optimere dine rengørings- og desinfektionsprocesser.

Relaterede succeshistorier

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.