Ecolab expert in a restaurant kitchen

Næring til bæredygtighed og sikkerhed på Dine Brands' restauranter

Dine Brands logo

Viden

Dine Brands Global er en af de største full-service restaurantvirksomheder i verden. Gennem sine datterselskaber franchiser de restauranter under mærkerne Applebee's Neighborhood Grill + Bar®, IHOP® og Fuzzy's Taco Shop®.

Virksomheden forpligter sig til at drive sine restauranter sikkert og på en miljømæssig og socialt ansvarlig måde. Derfor søger de løbende måder til at øge sikkerheden og reducere deres miljøpåvirkning.

Two people eating in a restaurant

Handlinger

Dine Brands indgik partnerskab med Ecolab for at optimere sin produktportefølje til at reducere vand, energi og affald og samtidig forbedre medarbejdernes sikkerhed og opnå driftsbesparelser.

Eksempler inkluderer:

  • Indførelse af Ecolabs SMARTPOWER™-program, et maskinopvaskeprogram, der kombinerer innovativ kemi med handlingsorienteret indsigt designet til at levere rene tallerkener og glas og samtidig reducere forbrug af vand, energi og omkostninger. SMARTPOWER-teknologi reducerer plastforbruget med op til 99 % sammenlignet med traditionel emballage ved at erstatte 5-liters plastspande med krympeomviklede blokke. Programmet fremmer også sikkerheden gennem en teknologi, der er berøringssikker og sikret mod spild.
  • Overgang til koncentrerede væsker gennem programmet Oasis og Oasis Pro™, som kan reducere emballageaffald med op til 80 % sammenlignet med traditionelle beholdere. Oasis-linjen forbedrer også medarbejdernes sikkerhed med et brugervenligt design.
  • Skifte til Solid Power™ XL, et maskinopvaskemiddel, der giver 50 % flere vaske pr. kapsel, hvilket reducerer emballageaffald med 33 % sammenlignet med traditionelle løsninger. Solid Power XL inkorporerer også 40 % efterforbrug af resin i sit emballagedesign.
  • Forøget produktivitet ved at anvende en et-trins gulvvask- og desinfektionsproces via Sanitizing Wash 'n Walk™, en skyllefri løsning. 
Ecolab training in kitchen

Resultater

Partnerskabet med Ecolab har hjulpet Dine Brands med at fremme sine bæredygtighedsmål, samtidig med at de øger medarbejdernes sikkerhed og glæder sine kunder med den bedst mulige middagsoplevelse.

*For deltagende franchiserestauranter


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet