Two Ecolab associates working in the grass at Mexico Plant Certified as Water Stewardship Leader

Ecolab's anlæg i Cuautitlan Izcalli i Mexico er certificeret leder indenfor vandforvaltning

Implementering af Alliance for Water Stewardship (AWS) Standard casestudie

Baggrund

Ecolabs produktionsanlæg beliggende i Cuautitlán Izcalli, Mexico, nær Mexico City, Mexico er en blandingsfabrik, der primært producerer industrielle rengørings- og desinfektionskemikalier. Cuautitlán Izcalli-anlægget henter vand fra Cuautitlán-Pachuca-akviferen. Spildevand ledes ud i kommunale afløb, der ledes ind i Río Cuautitlán efter behandling. I overensstemmelse med Ecolab's forpligtelse til en holistisk tilgang til vandforvaltningsmetode på tværs af dets højrisikoproduktionsfaciliteter, implementerede virksomheden Alliance for Water Stewardship (AWS) International Water Standard på sit Cuautitlán Izcalli-anlæg.

 

Situation

Teamet på Ecolab's fabrik Cuautitlán Izcalli vurderede anlægget for muligheder i forhold til at reducere vandforbruget på tværs af operationer for at opfylde teamets mål om at reducere vandforbruget pr. ton produkt med 5 % fra dets 2021-baseline. Muligheder for vandreduktion blev identificeret på følgende områder: udvaskningsoptimering i lasttanke og produktionstanke, ventilopgraderinger samt forebyggende vedligeholdelse rundt omkring på anlægget. Prioritering af disse muligheder involverede samarbejde på tværs af Corporate Sustainability og Cuautitlán Izcalli Engineering og Safety, Health and Environment teams.

En omfattende risikovurdering blev udført ved at udnytte indsigter fra Ecolab's Smart Water Navigator, World Resources Institute (WRI) Aqueduct Atlas og WWF Water Risk Filter for at identificere delte vandudfordringer, og på lokalitetsniveau. Implementering af reduktionsprojekter for vandtilbagetrækning blev prioriteret baseret på risikosandsynlighed og indvirkning på lokalitetsniveau og samfundsinteressenter. Af de fem vandresultater af AWS-standarden fokuserede Cuautitlán Izcalli på bæredygtig vandbalance, god vandkvalitetsstatus og god vandforvaltning, der balancerer relevans og risiko for stedet.

Cuautitlan Izcalli Case Study numbers

Med det formål at forbedre den generelle sundhed i lokale vandskel, og som en del af Ecolab's 2030 Impact Goals, har vi prioriteret AWS-certificering i højrisikovandskel, hvor vi opererer.

AWS Certification Plant Imagery

Samlet årlig vandreduktion på 760.000 gallons (2.900 kubikmeter) svarende til 74.000 dollars i risikojusterede omkostningsbesparelser

Løsninger

De følgende projekter hjælper med at forbedre anlæggets vandbalance og er gennemført for at reducere det generelle vandforbrug:

  • Implementering af et regnvandsopsamlings- og rensningssystem til brug i hele driften
  • Udskiftning af spraykugler for optimeret udvaskningseffektivitet
  • Optimization of process equipment washout processes
  • Reduktion i vandforbrug til omvendt osmose og regenerering af deioniseringssystem
  • Installation af højeffektive badeværelsesarmaturer og ventiler

Følgende projekter overvejes til fremtidige forbedringer:

  • Udskiftning af ekstra spraykugler for at reducere vaskevandsforbruget
  • Forbedringer i spildevandsbehandlingen for at give anlægget mulighed for at genbruge spildevand og genanvende det på stedet
  • Ventilopgraderinger for at reducere vandsspild i vaske

Disse kombinerede indsatser bidrager til Cuautitlán Izcalli-anlæggets skridt henimod deres 5% vandreduktionsmål år for år.

 
Map of Ecolab’s Cuautitlán Izcalli, Mexico Plant

Udførelse

Indvirkning: Samlet årlig vandreduktion på 760.000 gallons (2.900 kubikmeter) svarende til 74.000 dollars i risikojusterede omkostningsbesparelser

Økonomiske resultater: 20 % reduktion af vandforbrug pr. ton produkt fra en 2020-baseline og en 11 % reduktion i vandforbrug pr. ton produkt ÅTD fra en 2021 baseline

 

Vandforvaltning

På anlægsniveau er sikkerheds-, sundheds- og miljøchefen ansvarlig for spildevandstestning og overholdelse af regler, og skal redegøre for udledning af spildevand. Stedets vedligeholdelsesansvarlige er ansvarlig for spildevandsudledning, vandforbrugskontrol og vandbesparelsesprojekter og ansvarlig for driften af spildevandsrensningsanlægget, blødt og deioniseret vand og regnopsamlingssystemet.

For at opretholde en god vandkvalitet af både procesvand og spildevand, udføres internt daglig vandtestning ud over tredjeparts spildevandstest hver tredje måned. Vandet behandles for at fjerne kolloider, sediment og risici fra spildevandet. Hvis der skulle opstå et spild- eller vandrelateret problem, har stedet en robust responsplan for hændelsen, der inkluderer en grundlæggende årsagsanalyse af den oprindelige hændelse, en gennemgang af ledelsesteamet, dokumentation i en intern rapporteringsplatform og kommunikation af afhjælpningsstrategier under månedlige møder på stedet. Stedet har ikke haft nogen vandrelaterede overtrædelser i det seneste år.

Teamet for bæredygtighed vejledes og rådgives af Sustainability Executive Advisory Team, som består af virksomhedens ledende forretnings- og divisionsledere. Derudover er Ecolab's Water Stewardship-position og Safety, Health and Environment-position (SHE) offentligt tilgængelige og tjener som forpligtelser til og vejledning om vandrelaterede problemer og overholdelse af regler. Ecolab's Water Stewardship-position formaliserer Ecolab's globale forpligtelse til ansvarlig vandforvaltning ved at identificere muligheder for virksomheden og dens kunder for at bruge vandressourcer på en måde, der gavner forretning, samfund og natur. Ecolab's SHE-position beskriver virksomhedens forpligtelse til at udøve ekspertise inden for sikkerhed, sundhed og miljøpraksis og ydeevne på tværs af globale operationer.

 

Vandforvaltningsrejsen

Udover interne operationelle forbedringer, er Ecolab's Cuautitlán Izcalli-anlægs eksterne vandforvaltningsaktiviteter i gang. Fælles udfordringer mellem anlægget og relevante, lokale interessenter omfatter vandknaphed, infrastruktur og finansiering af vandrelaterede projekter og vandkvalitet. For at adressere disse delte problemer samarbejder Ecolab med andre vandforbrugere i området. Cuautitlán Izcalli-anlæggets team har delt sin AWS-certificeringsrejse med over 30 virksomheder, ikke-statslige organisationer og statslige institutioner i afvandingsområdet. Yderligere er Ecolab en del af en koalition af virksomheder i Cuautitlán, der tager fat på sikkerhedsbegivenheder i området. For at bidrage til sundheden i vigtige vandrelaterede områder har 100 frivillige fra Cuautitlán Izcalli og Lerma, Mexico, samarbejdet med The Nature Conservancy (TNC) og ProNatura for at plante 2.000 træer i lokalområdet San Andres Totoltepec i Mexico City i 2019.

I september i år hjalp mere end 90 frivillige fra fabrikkerne i Cuautitlán og Lerma med at bygge mobile cisterner til lavindkomstfamilier i lokalområdet Piedra Grande, Huixquilucan, Estado de Mexico. Disse cisterner vil give dem mulighed for at opbevare og filtrere vand, der kan bruges til drikkevand, dyr eller fødevareproduktion. Med deres frivillige arbejde vil 20 familier og mere end 200 mennesker få glæde af dette arbejde.

I tillæg til indsatsen for den lokale vandforvaltning fremmer Ecolab's globale program "Solutions for Life" virksomhedens mission om at bevare og beskytte ferskvand gennem et partnerskab med to globale NGO'er, TNC og Project WET Foundation.

Download casestudie

Dette casestudie blev oprettet for at overholde AWS-indikatorerne 5.1.1, 5.2.1, 5.3.1. 5.4.1, 5.4.2, 5.5.1, 5.5.2 og 5.5.3. For mere information, kontakt venligst sustainability@ecolab.com.

Relaterede succeshistorier

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.