Ecolab hjælper med at løfte JW Marriott Singapores fødevare- og drikkevareafdelinger til nye højder

JW Marriott Singapore

I Singapore er de grønne

JW Marriott Singapore South Beach er en del af Marriott Internationals luksusportefølje. Ejendommen er grundlagt i 2016 og er kendt for sin kunstneriske balance mellem historisk kulturarv og moderne stil, der gør den til et ikonisk livsstilsrejsemål. Dens avancerede miljøsærpræg, som problemfrit integrerer innovation med miljøbevidst design og grønne teknologier, har vundet to Green Mark Platinum Awards (pris for grønt byggeri).

 

I innovationens ånd

Hotellet har samlet set ni fødevare- og drikkevarebutikker inklusive fire for Singapores ikoniske NCO Club, som har gjort comeback med lanceringen af hotellet i 2016.

Med fødevare- og drikkevareafdelinger, som har registreret opvask af op til 5.000 tallerkner om dagen, havde JW Marriott Singapore brug for en innovative samarbejdspartner til at sikre problemfri og effektiv drift samtidigt med fortsat reduceret samlet CO2 belastning for hotellet.

 

"Ecolab's SMARTPOWER™ program hjælper os virkeligt med at opnå alt dette. Dette nye system udgør et perfekt samarbejde for os. Det er med til at passe på vores medarbejdere og vores gæster."

- Stephane Fabregoul, administrerende direktør, JW Marriott Singapore South Beach og St Regis, Singapore

 

 

JW Marriott

Bedre sammen

Ecolabs SMARTPOWER™ program kombinerer tre elementer, der kan løfte JW Marriotts fødevare- og drikkevareafdelinger til et nyt niveau, hvad angår fødevaresikkerhed, enkelhed og bæredygtighed. Disse elementer er:

  • Innovativ kemi, der indeholder højeffektive formler, som er udviklet til at fjerne de mest hårdføre madpletter
  • Handlingsrettet viden, der giver 100 % synlighed og kontrol, så man kan forbedre processer, omvask og medarbejderomkostninger
  • Personlig service, der yder førsteklasses praktisk service for at sikre operationel sucess
JW Marriott

Resultater

Siden implementeringen af SMARTPOWER™ i januar 2017 har Ecolabs tregrenede tilgang gjort JW Marriott Singapore i stand til at opnå vigtige operationelle og bæredygtige forbedringer:

  • Større synlighed og kontrol af kemikalieanvendelse og desinfektionstemperaturer
  • Forbedrede opnåede resultater og effektivitet på arbejdspladsen vha. et mere intuitivt system, der advarer medarbejdere i forhold til en række problemer som for eksempel behovet for skift af vasketank og for at justere temperaturindstillingerne
  • Forbedret sikkerhed på arbejdspladsen vha. færre kemikalieudslip, som har resulteret i færre timer brugt på rengøring
  • Opnåelse af højere standarder for bæredygtighed gennem SMARTPOWER's bæredygtige emballage, der reducerer plastik med 96 % sammenlignet med almindelige vaskemiddelpakker. Dette udgør en årlig reduktion på 800 kg plastik.

Samarbejdet mellem JW Marriott Singapore South Beach og Ecolab integrerer problemfrit innovation i bygningens fødevare- og drikkevareafdelinger, hvilket stemmer overens med bygningens vision om at transformere hotelbranchen, så den får bæredygtig vækst.

Se alle historierLæs mere om Ecolabs SMARTPOWER™ Program

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.