Fødevaredetailhandel og innovation

Microscope

Rengøring og desinfektion i detailhandel er en udfordring, der er unik fra afdeling til afdeling. Ecolabs innovative programmer og erfarne medarbejdere fokuserer på disse specialområder og kan levere skræddersyede løsninger til disse specifikke udfordringer. Vi udvikler produkter, der skaber konkrete besparelser og håndgribelige resultater i den virkelige verden. Dedikerede videnskabsfolk hos Ecolab arbejder uophørligt på at udvikle helt nye midler, der kan levere renere forretninger og forbedre sikkerheden med den laveste omkostning.

Vi skaber tidsbesparende løsninger med en lavere omkostning, der er sikrere for medarbejdere og kunder og beskytter detailforhandlerens værdifulde omdømme.

flowericon

Vi sælger produkter og services, der kommer i kontakt med mennesker hver dag over det meste af verden. Det giver os et ansvar for at sikre bæredygtighed i alle aspekter af vores innovationer. Vi er uhyre opmærksomme på ansvaret omkring ingredienser, menneskelig sundhed og miljømæssig påvirkning - uden at gå på kompromis med resultaterne.

Se markeder

Relaterede succeshistorier