Program for fødevare-detailhandel

grocerycarticon

Ecolab har indsigt i de udfordringer, som detailforretninger inden for fødevareindustrien møder. Vi kan levere en lang række markedsspecifikke produkter og udstyr såvel som service og undervisning, der tilpasses til kunden - alt sammen fokuseret på at forbedre vores kunders praksis angående fødevaresikkerhed og driftsmæssig effektivitet.

Du kan beskytte dine kunder, dit omdømme og din bundlinje med Ecolabs fødevareprogram for detailhandel.

cleaningspraybottleicon

INNOVATIVE PRODUKTER

Unikke udfordringer i detailhandlen for fødevarer kræver specielle rengørings- og desinfektionsprodukter. Ecolabs afdeling for detailhandel inden for fødevarebranchen (Food Retail Services, FRS) forstår disse behov og har udviklet et innovativt produktsortiment med høj ydeevne, der sikrer fremragende resultater inden for rengøring, effektivitet og sikkerhed under anvendelse - alt sammen på den mest bæredygtige måde.

mopandbucketicon

UDSTYR

Bliv partner med Ecolab. Du får adgang til udstyr, der optimerer dine rengøringsprocesser og øger sikkerheden for dine medarbejdere. Vores avancerede doseringssystemer hjælper dig med at reducere omkostninger og forbedre rengøringen ved at sikre nøjagtig dosering og økonomisk brug af produkter. Alt sammen med minimal indvirkning på miljøet.

ecolabservicetruckicon

SERVICE

Ecolab har den geografiske rækkevidde til at kunne levere fremragende service hos dig, uanset hvor din detailforretning befinder sig. Hver medarbejder hos Ecolab FRS er trænet til at følge en ensartet og gennemført global protokol med yderligere ansvar for tilpasning til lokale og regionale markeder. Vores revisioner og dokumentation angående fødevaresikkerhed kan tilpasses dine forretningsbehov for at sikre, at dine kunder og din forretning trives.

Vi lover at levere kvalificeret og fremragende service hos dig - uanset hvor eller hvornår der er brug for det.

ecolabservicerepinwhitecoaticon

Undervisning

Regelmæssig undervisning af medarbejderne kan udgøre forskellen mellem en positiv kundeoplevelse og en dårlig oplevelse, et velsmagende måltid og et problem med fødevaresikkerheden eller en loyal kunde og en mistet kunde. Det har vist sig, at når der tilføjes et undervisningsprogram, kan en fødevaredetailhandel hæve fødevaresikkerheden væsentligt. Vi tilbyder også detaljeret undervisningsmateriale på flere sprog. Dette materiale illustrerer korrekte rengørings- og desinfekstionsprocedurer.

Se markeder

Relaterede succeshistorier