Hjælp til en kunde
Vandforvatning med omtanke

Icon of a water droplet.

Vand er en uundværlig del i mange af vores kunders processer. Nedsat brug heraf bidrager til deres succes - og bevarer denne værdifulde ressource til anden brug. En af vores kunder, en førende global føde- og drikkevarevirksomhed, satte et aggressivt mål for vandforbrug som en del af det miljømæssige bæredygtighedsprogram. Kunden henvendte sig til Ecolab for at få hjælp.

Virksomhedens mål var at forbedre effektiviteten af vandforbruget i driften med 20 % pr. produktionsenhed. Dette var blot en del af dens prisbelønnede vandforvaltningsindsats. Det er her, Ecolabs omfattende fremgangsmåde virkelig kan gøre en forskel. Vi kan hjælpe vores kunder med at optimere alle aspekter af deres virksomhed, fra procesvand til desinfektion og fra optimering af transportanlæg til spildevandsbehandling.

Vores udvalg af vandbesparende løsninger hjalp med til at forbedre kundens effektivitet i vandforbruget.

45%

Vi hjalp vores kunde med at identificere de komplicerede forbindelser mellem processer og leverede en række innovative løsninger, der mindsker nedetid, reducerer vandforbrug og øger bearbejdningskapacitet. Det er noget, ingen andre kan gøre - men vi gør det hver dag. Når vores kunder opnår deres bæredygtighedsmål, er det en sejr for alle.

  • DryExx, vores tørsmøringsmiddel til transportanlæg, hjælper med at spare mere end 662 mio. liter vand hvert år.
  • Vores Advantis CIP program (Clean in Place) fjerner to vandintensive trin fra processen, hvorved vandforbrug til CIP reduceres med 45 %.
  • Vores 3D TRASAR teknologi til afkøling af vand hjalp med at reducere forbruget af frisk vand med 90 mio. liter pr. år i bare en enkelt fabrik.
Vis alle historier

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.