Sådan hjalp vi en norsk mælkeproducent med at fastholde produktionen på normalt niveau – og spare penge

TINE milk package

Situationen

Under COVID-19-krisen gik der meget tid og energi med at undersøge forbrugernes efterspørgsel og forsyninger. Men krisen gjorde fik også vores teams til at erkende og værdsætte fjernløsninger som 3D TRASAR™-teknologi og hvordan man kan forbedre dem.

TINE SA er Norges største producent, distributør og eksportør af mælkeprodukter med 11.400 medlemsejere og 9.000 landbrugskooperativer.

Ecolabs 3D TRASAR™-teknologi til CIP gjorde det muligt for vores føde- og drikkevareafdeling i Norge at fjernlevere en omkostningsbesparende løsning til TINEs Byrkjelo-anlæg, og, hvad der er vigtigere, hjælpe med at undgå nedgang i produktionen forårsaget af spildevandsproblemer.

Morten Løvstad, Account Manager, og Terje Nygard, Business Development Manager, havde allerede besøgt denne Ecolab-kunde flere gange før pandemien brød ud. Så da der opstod et problem og al rejseaktivitet var blevet indstillet, var det alligevel muligt at lokalisere og løse problemet fra afstand med 3D TRASAR™.


„I sådanne situationer synes jeg det er vigtigt at se på, hvordan Ecolab har evnen til at justere og levere kvalitet og service til sine kunder. Det er godt at se at holdånden og motivationen har — og stadig er — høj."


Birger Fagernes

District Manager F&B Norway, Ecolab

Wastewater treatment plant

Udfordringen

Anlægget havde store udfordringer med ophobninger af slam i deres spildevandsanlæg, hvilket risikerede at reducere produktionen som følge af de de lokale myndigheders restriktioner på grund af teknologiske udfordringer håndteringen af slam.

Plant control room

Løsningen

Ecolabs 3D TRASAR™-teknologi til CIP og System Assurance Center giver Ecolab og kunden mulighed for at fjernobservere og analysere vaske for at forbedre konformiteten.

  1. Undtagelser blev identificeret ved at bruge CIP-vask biblioteket og opsummering til analyse af Ecolabs CIP-eksperter. Opsummering af fakta blev også anvendt til uklarheder og afledninger i afløb fra forskellige CIP-linjer.
  2. Ecolabs eksperter udpegede problemet med de specifikke vaske og årsagen til undtagelsen - i dette tilfælde tab under rens, og når andre fejl sker under vasken.
  3. Produktionslederen på TINEs anlæg var sammen med sit lokale online team i stand til at handle på et med det samme.
Female plant worker on stairs

Resultaterne

TINE Byrkjelo-anlægget kunne derfor:

  • fastholde produktionen på normalt niveau under COVID-19-krisen
  • reducere COD i spildevandet til niveauer under minimumsbegrænsingerne for spildevand
  • spare 107 tusind dollars om året ved at minimere tab før og under rensninger med CIP-rengøring

Uanset omkostningsbesparelserne var kunden glad for den ekstra support i en svær periode.

"TINE værdsætter Ecolabs support og bidrag i en stresset situation, og vi er glade for at have Ecolabs competence på CIP, spild og dræning," sagde John Reidar Krøke, Production Manager hos TINE Byrkjelo.

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.