Vi hjælper Hilton med at minimere sit miljømæssige fodaftryk

waterdropicon

INDSIGT

Med mere end 5.700 ejendomme i 113 lande er Hilton en global leder inden for hoteller og bæredygtighed. I 2018 lancerede Hilton sine nye Travel with Purpose 2030-målsætninger, der er målrettet mod at fremme positive og sociale forandringer på et globalt niveau.

Programmet har til formål at fremme bæredygtige rejser på globalt plan og bidrage på en meningsfuld måde til FN's bæredygtighedsmål. Inden 2030 planlægger Hilton at halvere sit miljømæssige fodaftryk ved at:

  • Reduce intensiteten af vandbrugen med 50 procent
  • Reducere affald med 50 procent
  • Reducere kuldioxidsudledningen med 61 procent
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

Ecolab har samarbejdet med Hilton-ejendomme rundt omkring i verden i mange forskellige kapaciteter for at i fællesskab fremme bæredygtige besparelser, samtidig med at præstationen forbedres, og gæsternes tilfredsstillelse sikres.

Hilton har desuden gennemført betydelige bæredygtighedsbesparelser gennem global implementering af Ecolab-teknologier, herunder:

  • SMARTPOWER™, et opvaskeprogram, der kombinerer innovativ kemi med effektive indsigter og personligt tilpasset service, så der leveres rene varer, samtidig med at vand, energi og omkostninger reduceres
  • Lavtemperaturprogrammet for vasketøj, Aquanomic™, der leverer førsteklasses resultater ved en lavere vasketemperatur og efterlader tekstiler hvide og rene, samtidig med at sengetøjets levetid forlænges, og der spares på vand og energi.

Disse programmer, kombineret med andre løsninger, hjælper Hilton med fremme udviklingen mod at leve op til sine ambitiøse Travel with Purpose 2030-bæredygtighedsmål.

Vis alle historier