A successful wastewater recycling project implemented by Nalco Water

Hjælp til Sinopec med at opnå maksimal ydeevne og samtidig reducere deres miljøpåvirkning

Samlet værdi for $1,7M leveret

Viden

Sinopec Chongqing SVW Chemical Company (SVW) er en kemikalieproducent baseret i Kina. Virksomheden er fokuseret på løbende at forbedre genanvendelse af vand og samtidig øge produktionen og tilpasse sig den kinesiske regerings indsats for at spare energi og reducere emissioner. SVW lancerede for nylig et initiativ til at genbruge spildevand til brug i køletårnene på deres fabrik i Chongqing, Kina.


Ecolab Expert reviewing data in a power plant


Handlinger

Ecolabs vand- og processtyringsvirksomhed, Nalco Water, arbejdede sammen med SVW om at udvikle et program, der er designet til at kontrollere korrosion og belægninger og samtidig opretholde et forhold på op til 60 % genanvendt spildevand i køletårnets genopfyldningsvand. SVW implementerede Nalco Water's korrosionskontrolløsning til kølesystemer sammen med 3D TRASAR™ teknologi for at give integreret vandkvalitetsstyring sammen med automatiseret overvågning og dosering i realtid.


SVW Nalco Water plant


Resultater

Partnerskabet med Nalco Water gjorde det muligt for SVW at opnå historisk høje niveauer af overholdelse af de vigtigste kontrol- og ydeevneindikatorer i kølevandssystemerne (>99 %). Det forbedrede også systemets pålidelighed, vandforbrug og bæredygtige udvikling og førte til betydelige omkostningsbesparelser. Derudover steg produktionen og tidsforbruget til vedligeholdelse blev reduceret, på grund af forebyggelse af utætheder i varmevekslersystemet.Resultaterne i dette casestudie er specifikke for denne individuelle kunde og kan variere for andre kunder baseret på faktorer og omstændigheder i deres drift.

Løsninger

Få mere at vide om 3D TRASAR-teknologien

Fremhævede kundesucceshistorier

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.