INDISK STÅLPRODUCENT SKABER FREMDRIFT MED VANDBESPARELSER

waterdropicon

INDSIGT

Indien er hjem for 16 procent af verdens befolkning, men har kun 4 af verdens vand til rådighed. Indien er desuden en af de største stålproducenter, en meget vandkrævende industri. Selvom meget af vandet genbruges, brugte stålindustrien i Indien i 2017 cirka 118 milliarder gallon vand.

En af Indiens største stålfabrikanter arbejder på at ændre dette. Som et resultat af seks års indsats, sænkede virksomheden sit vandforbrug med 2,3 milliarder gallon - svarende til et års drikkevand til mere end 7,9 millioner mennesker, mere end den samlede befolkning i byerne Kolkata og Pune.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

Vandbesparelserne var et resultat af ledernes engagement på vegne af virksomheden og et partnerskab med Ecolab.

Ved hjælp af smart vandforvaltning, digitale teknologier, såsom 3D TRASAR™ teknologien og driftsledelsestjenester fra Ecolab, optimerede stålfabrikanten sit vandforbrug til nedkøling i et vandfattigt område. Skældannelse og forurening i nedkølingsvandet gjorde det svært at opnå højere recirkuleringsniveauer i nedkølingssystemerne uden at bruge en masse vand. Problemerne blev løst, takket være 3D TRASARs realtidsovervågning og -kontrol, der bruges til at finde og korrigere variationer i kildevandskvaliteten, hvilket reducerer behovet for ferskvand. Disse indsatser førte desuden til omkostningsbesparelser og reduktioner i energiforbruget.

Og det er bare begyndelsen. Ecolabs digitale teknologier forventes at føre til endnu større ferskvandsbesparelser ved at overvåge og kontrollere vandkvaliteten i møllens andre vigtige kredsløb. Derudover blev vandforbruget tilføjet til et onlinekontrolpanel. Dette var et afgørende trin mod at hjælpe virksomhed med at tage mere velunderbyggede beslutninger og opnå sit mål med at have en væskeudledning på nul.
Vis alle historier