clothingwashingmachineicon

Vaskerianlæg er ikke så ligetil. Vasketunnelanlæg fører komplicerede udfordringer med sig – fra nøje dosering af kemiske midler til tekniske programmeringsdetaljer. Da et vaskerianlæg oplevede udfordringer af denne type, kontaktede de Ecolabs Tunnel Doctors™ (vasketunneleksperter).

Vaskeriets vandforbrug var højt. Der blev målt fortyndede kemiske midler visse steder, og der var problemer med færdigbehandlingen af linned pga. varierende pH-niveauer. Som resultat var håndklæderne hårde og ikke helt rene. Der var et akut behov for hjælp til at forbedre alt dette - og den driftsmæssige effektivitet.

Vi foreslog løsninger, der forbedrede kvaliteten og effektiviteten dramatisk.

45.000 USD

Vores Tunnel Doctors har erfaring og kunnen, som ingen andre kan tilbyde. De udførte en omfattende gennemgang af anlægget og en grundig analyse af alle vasketunnelens funktioner samt de kemiske midler og processerne. De identificerede forkerte indstillinger i skyllezonen, overfortynding af kemiske midler, lækkende ventiler og for høje temperaturindstillinger i tørremaskinen. De anbefalede derefter løsninger, der reducerede vand- og energiforbruget og optimerede doserings- og pH-niveauerne. Det førte til en betydelig forbedring i vaskeresultatet og i vasketøjets blødhed. Med vaskeriets forbedringer i effektivitet var det muligt at investere i nye teknologier, så virksomheden kunne udvides og fortjenesten maksimeres.

  • Ved at identificere og korrigere de ineffektive funktioner var anlægget i stand til at spare 303.680 gallon vand pr. år
  • De samlede energiudgifter blev reduceret med 45.000 USD årligt.
  • Ecolabs Tunnel Doctors administrerer mere end 70 procent af vasketunnelanlæggene i Nordamerika.

Lignende succeshistorier fra kunder

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.