Lokalt spisested bliver testkøkken for Ecolab

waterdropicon

INDSIGT

Restaurantsektoren er i forandring på grund af udviklingen af forbrugernes præferencer - især hvad angår de såkaldte millennials. Uafhængige restauranter og regionale kæder vinder popularitet med næsten 250.000 uafhængige restauranter i USA alene. De store kæder har dedikerede teams til forsyningskæden, bæredygtighed og fødevaresikkerhed, men de uafhængige restauratører må ofte selv finde ud af tingene. Ecolab kan hjælpe.

The Buttered Tin er et populært spisested i St. Paul i Minnesota. Ejeren er Alicia Hinze, der er uddannet på den berømte Le Cordon Bleu madlavningsskole og tidligere vinder af Food Networks bagekonkurrence "Cupcake Wars". Med udvidelsesplaner på tegnebrættet søger hun støtte fra Ecolab.

"Jeg er fan af Ecolab, fordi vi er blevet fantastiske partnere", udtalte hun.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

Da Hinze åbnede The Buttered Tin i 2013, var en af de første ting, hun havde brug for, en opvaskemaskine der kunne passe ind under køkkenbordet i hendes lille køkken. Hun kontaktede Ecolab, verdens største leverandør af kommercielle udlejningsopvaskemaskiner.

I 2015 deltog Hinze i Ecolabs opvaskemaskinetestprogram. Det, man har lært på The Buttered Tin, hjælper andre restauranter med at arbejde mere effektivt og bæredygtigt. "Den hovedsaglige grund til at teste er at lære, hvordan man sparer vand, energi og produkter", sagde hun. "Hvor meget bruger man, hvad er den optimale temperatur? Vi lærer hele tiden."

For en lille restaurant er det desuden en tidsbesparende faktor at optimere kemi og udstyr. På The Buttered Tin er rengøringsmidler, vaskemidler og desinfektionsmidler en betydelig ugentlig udgift, så Ecolabs meget effektive produkter sparer ikke blot vand og energi, men også penge.

På det fremtidige sted, som Hinze planlægger at åbne, stræber hun efter at være endnu mere bæredygtig, og Ecolab er med fra dag et. "Det starter med plantegningerne", sagde hun. "Hvor placerer vi opvaskemaskinen fra Ecolab og produkterne? Eller bare selve gulvet: Ecolab fortæller os, hvilke produkter, vi skal bruge, og hvordan man rengør det. Det er utroligt vigtigt at gøre det rigtigt, fordi man kan spare produkter, tid, energi og vand."

Relaterede succeshistorier