Loews Hotel at night

Bæredygtige løsninger tager Loews Hotels til nye højder

Samlet værdi for $1,7M leveret

Viden

Loews Hotels & Co er en hotelvirksomhed, der ejer eller driver 26 hoteller og feriesteder i USA og Canada. Virksomheden forpligter sig til at vedtage løsninger, der hjælper med at reducere dets miljømæssige fodaftryk og samtidig opretholde en oplevelse af topkvalitet for gæsterne.

Til dette formål har Loews Hotels & Co sat sig et mål om at reducere energiforbrugsintensiteten i hele porteføljen med 30 % inden 2030. De efterspørger også aktivt genanvendelige produkter for at reducere emballageaffald og arbejder på at beskytte jordens naturressourcer gennem partnerskaber med bæredygtige leverandører på tværs af værdikæden. 

Loews Hotels & Co exterior door

Handlinger

Nalco Water, Ecolabs virksomhed indenfor vand- og procesforvaltning, samarbejdede med Loews Hotels & Co for at levere løsninger designet til at reducere vand, energi, emissioner og affald. Disse omfatter 3D TRASAR™-teknologi, som minimerede belægninger og korrosion i virksomhedens køletårne og deraf forbedret beskyttelse af værdierne og effektivitet, samtidig med, at vand- og energiforbruget bliver kraftigt reduceret.

Loews Hotels & Co har også oplevet bæredygtigheds- og sikkerhedsmæssige fordele ved at skifte fra engangstromler med produkt til Nalco Waters PORTAFEED™-leveringsservice. Systemet hjælper med at reducere spild ved at levere kemi i genanvendelige beholdere og forbedrer sikkerheden for de ansatte ved at forenkle kemikaliehåndtering gennem "hands-off"-dispensering.

Derudover gik virksomheden fra at bruge traditionelle flydende produkter til 3D TRASAR faste koncentrater, hvilket har reduceret plastaffald, og fjernet nødvendigheden af, at medarbejderne løfter tunge spande og har hjulpet med at minimere eksponeringsrisici.

Ecolab og Nalco Water leverer også en bred vifte af løsninger til Loews Hotels & Co, herunder programmer til vandsikkerhed i deres pools og spabade, SMARTPOWER™-opvaskeprogrammet, som hjælper med at reducere vasketid, vandforbrug og vandtemperatur, og Oasis Pro™ rengøringsløsninger, som reducerer plastemballage og forbedrer produktiviteten gennem lettere og hurtigere rengøringsprocesser.

Resultater

De enkle og ressourceeffektive løsninger leveret af Nalco Water og Ecolab hjalp Loews Hotels & Co med at spare penge, vand og energi og reducere spild, hvilket fremmede deres bæredygtighedsbestræbelser, samtidig med, at de fortsat kunne give gæsterne en fantastisk oplevelse.

Loews Hotels & Co logo

Loews Hotels & Co efterspørger også aktivt genanvendelige produkter for at reducere emballageaffald og arbejder på at beskytte jordens naturressourcer gennem partnerskaber med bæredygtige leverandører på tværs af værdikæden.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet