Food and beverage processing machinery.

Indsigter i manuel rengøring

10-minutters reduktion ved allergenrengøring.

Optimering af hygiejnevindue med MCI

Udfordring
En kunde skulle forkorte deres rengøringsvindue med 10 minutter pr. rengøring. De brugte allergener i de fleste af deres produkter og havde forskellige anvendte allergener efter hver omstilling. Derudover skulle de validere, at hver rengøring blev gennemført til korrekte standarder.

 

Ecolabs løsning
​​​​​​​Kunden valgte Manual Cleaning Insights (MCI). MCI sporer og måler manuelle rengøringsaktiviteter digitalt for at give lettilgængelig indsigt for kontrollerede og pålidelige resultater. Nu bruger kundens kvalitets- og tekniske team MCI til at vise, at hver rengøring er gennemført efter rengøringsprocedurens arbejdsinstruktion. Hvis der modtages en allergenklage, bruges MCI-data til at sende den tilbage til ophavsmanden for at gennemgå deres egne procedurer.

MCI gav kunden tillid til, at deres nye validerede procedure er effektiv, med frigørelse af 720.000 USD i produktivitet.


Årlig effekt

Icon with person and bar graph.

Forbedringer i produktivitet

Frigørelse af 720.000 USD

Water saving icon.

Vandsikkerhed

390 kubikmeter pr. år

Clock icon.

Tidsbesparelser

1 time pr. dag
360 dage

Fork, knife, and spoon icon.

Forbedringer inden for fødevaresikkerhed

Konsekvent fabriksrengøring og -desinfektion

*Besparelser baseret på at spare 10 minutter pr. rengøring, 6 rengøringer pr. dag; Vandstrømshastighed 18 l pr. minut; 360 dage pr. år


Relaterede succeshistorier

Besøgende, der så denne historie, så også:

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.