1. Hjem
  2. Paper Mill's kraftværks finder løsningen på et langvarigt problem

Paper Mill's kraftværks finder løsningen på et langvarigt problem

DS Smith Logo

Indsigt

DS Smith er en global producent af bæredygtigt bølgepap-emballagemateriale og specialpapir. DS Smith driver et kraftværk i Porcari, Italien, der producerer elektricitet til elnettet og damp til en nærliggende papirfabrik.

Kraftværket oplevede hyppige udfordringer med periodisk tilbagevendende høje niveauer af rustpartikler (jern) i dets system til dampudvikling. Det reducerede effektiviteten af kedlerne og dermed produktiviteten, fortjenesten og den generelle drift.

ecolabservicetruckicon

Innovation

Så fik de kontakt med eksperterne hos Nalco Water. De identificerede årsagen til tab af magnetit og implementerede 3D TRASAR™ teknologi for at reducere jernoxid i kedelvandet. Det nedsatte væsentligt reducerede risikoen for, at anlægget blev sat ud af drift. Det førte også til en formindskelse af afblæsning af kedelvand, erosion og korrosion, hvilket igen reducerede vedligeholdelsesomkostningerne og vandforbruget med en nedsat indvirkning på miljøet fra anlægget til følge.

Teknologier

3D TRASAR™ teknologi til kedler
Automatisering og styring af kedelvand

Nalco Water har arbejdet på tusindvis af kedelanlæg, og har stillet spørgsmål og lyttet, udført revisioner og taget prøver i 80 år. Vi er nu nået langt ud over de traditionelle ydelsesgrænser og kan hjælpe vores kunder med at producere sikker, pålidelig og omkostningseffektiv damp.

DS Smith eROI

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på