Et partnerskab om at skabe et sundt miljø og sikre maden ombord på Middelhavets krydstogtskibe

reception area in a GNV cruise ship

Situationen

GRANDI NAVI VELOCI (GNV) er et stort, italiensk rederi med aktiviteter inden for kystnavigation og passagertransport i Middelhavet. Ecolab har serviceret denne industriledende kunde siden lanceringen af det først skib, 'The Majestic', i 1993. I løbet af de seneste 25 års partnerskab har GNV og Ecolab arbejdet sammen om en fælles strategi, hvor de konstant søger at minimere den miljømæssige påvirkning.

Virksomheden har aktiviteter på 11 internationale ruter og 7 indenrigsruter mellem Italien (herunder Sardinien og Sicilien), Tunesien, Marokko, Spanien, Frankrig, Albanien og Malta.

Destinationerne omfatter: Genova, Civitavecchia, Napoli, Palermo, Termini Imerese, Olbia, Porto Torres, Barcelona, Tunis, Tanger, Nador, Sète, Bari, Durrës og Malta.

I 2018 fragtede GNV over 1,7 millioner passagerer, og mere end 2,4 millioner lanemeter.

Hygiejne og fødevaresikkerhed er afgørende for at forhindre sygdomme og bakterier i maden på skibet. Med 14 hubs, der skal servicere skibene på deres ruter, rundt om i verden, tager Ecolab sig af de kritiske områder på GNV krydstogtskibene: Lige fra køkkenet til husholdning og vasketøjet. Derudover hjælper Ecolab med at uddanne besætningsmedlemmer i at agere sikkert og effektivt.

Bæredygtighed er hele tiden i vores bevidsthed hos GNV, der har forpligtet sig til kontinuerligt at reducere dets miljømæssige fodaftryk. Til dette formål har GNV indgået partnerskab med Ecolab om at monitorere alle aktiviteter og procedurer ombord, samt reducere affald og optimere ressourcerne.

lady with APEX data on her tablet

Løsningen

Ecolab samarbejdede med GNV for at ændre deres tilgang til bæredygtighed ved at introducere Apex™-teknologen, som ikke bare holder opvaskeoperationer under kontrol gennem smart emballage, men som også holder øje med vigtige data i realtidsovervågning og løbende forbedringer. 

Udover et øget sikkerhedsniveau med den berøringsfri og 100 procent spildsikre teknologi, giver APEX' opvaskemiddel i fast form GNV en betydelig reduktion af vand- og plastikforbrug.

Engangsemballage reducerer brugen af plastik og gør dosering lettere. Handlingsrapporter og realtids-alarmer gør det nemt straks at identificere og rette eventuelle problemer, der måtte opstå. Denne rengør-første-gang-tilgang hjælper med at spare vand og energi, idet der ikke er behov for at vaske igen. Som et resultat heraf, bliver omkostningerne også minimeret.

Garbage pin with emty plastic bottles and canisters

Resultaterne

Det kontinuerlige samarbejde over årene mellem GNV og Ecolab har hjulpet med at:

  • Reducere brugen af plastik med 50 procent, ved at bruge teknologi til faste opvaskemidler
  • Reducere vand- og energiforbrug med 10 procent, ved at overvåge og styre systemoperationer
  • Forlænge produkters levetid med 20 procent gennem forbedrede vaskeprocedurer og stabling
  • Øge bevidstheden blandt besætningsmedlemmerne omkring sikkerhed og procedurer for optimering af forbruget, som giver GNV's ansatte mulighed for at kunne skride til handling ved kritiske problemer
Vis alle historier

RELATEREDE HISTORIER

Læs mere om, hvordan vi partner op med kunder, for at løse deres største problemer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.