Kraft Hero

Hjælp til Kraft Heinz med forbedring af fødevaresikkerhed, bæredygtighed og omkostningsbesparelser

Indsigt

Fødevaresikkerheden er uhyre vigtig for Kraft Heinz, der er en af verdens største virksomheder inden for føde- og drikkevarer. Det er årsagen til, at anlægget i Californien ansatte Ecolab til at hjælpe med at sikre ensartet med at sikre ensartet rengøring på alle niveauer – mikrobiologisk, fysisk og kemisk.- Målet var proaktiv implementering af effektive og virksomme løsninger, der ikke blot ville forbedre sikkerheden, men også gøre brugen af ressourcerne mere effektiv.

ecolabservicetruckicon

Innovation

Eksperterne fra Ecolab identificerede en løsning: 3D TRASAR™ Clean-in-Place (CIP)-teknologi til to af anlæggets systemer. Teknologien overvåger kontinuerligt styreenhederne, der sporer anlæggets rengørings- og steriliseringsfunktion. Det indsamler data direkte fra anlæggets PLC via en smartboks, der sender dataene til en sikker server. Analytikere fra Ecolab bearbejder dataene for at nå frem til anbefalede, korrigerende handlinger, som kunden og repræsentanten fra Ecolab på stedet kan implementere.

Teknologien identificerede og afhjalp en række udfordringer, herunder reparation af en lækage i varmevekslerne, reducering af vasketider og reducering af brugen af kemiske rengøringsmidler med 50 procent. Kombinationen af 3D TRASAR CIP-teknologi og personlig service fra Ecolab hjalp anlægget med at opnå energibesparelser og forbedre fødevaresikkerheden. Samtidig reduceredes den totale omkostning med 244.000 USD.

Få en CIP (Clean in Place)-vurderingDownload denne succeshistorie
Kraft eROI


Relaterede succeshistorier

Besøgende, der så denne historie, så også:

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen historier fundet