Vi tager os af den vanskeligste udfordring for hotelvaskerier

Four story building icon.

En undersøgelse, der blev udført af markedsundersøgelses- og konsulentfirmaet Satisfaction Management Systems, konstaterede, at 70 procent af professionelle medarbejdere på vaskerier i hotelbranchen sagde, at fjernelse af pletter var deres største udfordring. Vi udviklede vores StainBlaster™ program for at hjælpe dem med at spare tid og penge - og opnå fremragende resultater, der tilfredsstiller deres gæster.

For at kunne hjælpe vaskerierne med at fjerne vanskelige pletter og opnå rene, hvide og bløde resultater med hver vask søgte vores medarbejdere efter metoder til at forbedre StainBlaster™ produktlinjen. Vi formulerede specifikt de navnebeskyttede produkter i vores StainBlaster linje, så de er effektive på de vanskeligste og mest almindelige pletter i vaskerier – fedt, olie, blæk, blod, læbestift, kropsvæsker, mad, makeup, ler fra sportsbaner, solcreme, kaffe, te, vin, frugtsaft og mug - og endda rust og jern.

Vores produkter til fjernelse af pletter er en del af vores omfattende vaskeriløsning til hotel- og langtidsplejebranchen.

Icon of cleaning spray bottle

For et typisk hotel med 150 værelser er den gennemsnitlige omkostning for vask mere end 200 USD pr. dag. I løbet af et år vil et hotel med 150 værelser bruge ca. 75,000 USD på vask, og af det beløb vil ca. 25 procent gå til udskiftning af linned. Hotellet kan bidrage til at optimere dets vaskeri ved at anvende en effektiv metode til fjernelse af pletter, og det kan spare penge ved at reducere behovet for at købe nyt linned. Vores StainBlaster program kan ikke blot spare penge og tid for vores kunder - det kan også forbedre gæsternes tilfredshedsbedømmelse og hotellets omdømme.

  • 70 % af professionelle medarbejdere i hotelbranchens vaskerier siger, at fjernelse af pletter er deres største udfordring
  • Et typisk hotel med 150 værelser bruger ca. 18.750 USD om året til udskiftning af linned - ca. 25 % af den samlede udgift til vask.
Vis alle historierMere om vaskerier

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.