Ecolabs tekniske team sparer kosmetisk virksomhed for næsten 750.000 € årligt efter introduktion af Ecolab Maxi-vaskemiddel


Anvendelse: Iblødsætning (blandere, tanke)

Segment: Personlig pleje (makeup)

Udfordring: Identifikation af et alternativt opløsningsmiddel (vandfaste mascaraer, der er svære at rengøre og pigmenteret makeup)

Anbefalet produkt: Maxi

Situation

En kontraktproducent og markedsleder inden for produktion af mascara i Italien havde svært ved at fjerne vandfast mascara og pigmenteret makeup fra sit blandeudstyr. Virksomheden, der er specialiseret i fremstilling af farvet kosmetik, ønskede en alternativ løsning til nuværende brug af opløsningsmidler.

De oplevede bekymring omkring sikkerheden relateret til brandbarhedsrisici, såvel som operatører, der manuelt brugte store mængder opløsningsmidler med begrænset beskyttelse fra virksomhedens nuværende PPE-protokoller. Derudover steg produktionsmængderne pludseligt, da COVID-19-pandemien og de medfølgende restriktioner begyndte at blive ophævet. Klienten oplevede et presserende behov for at reducere nedetiden og samtidig øge produktionskapaciteten, en indsats, der hindres af deres nuværende protokoller. Der var brug for en mere effektiv løsning.

Løsning

Efter en indledende kontakt med Ecolab blev der udført en undersøgelse af anlægget for at fastslå de værste tilfælde af rengøringsscenarier, gennemgå eksisterende rengøringsprocedurer, vurdere de maskiner, der bruges i processen, og spildevandssystemet. Fra denne gennemgang opdagede Ecolab, at den tidligere rengøringsløsning hovedsageligt bestod af opløsningsmidler (isododecan) og inhouse råmaterialer (myristat). Fem prøver af de produkter, der er mest vanskelige at rengøre, blev derefter testet, og der blev fremlagt anbefalinger til de bedste rengøringsprocedurer.

Efter Ecolabs besøg på anlægget for at hjælpe med at tilpasse og opskalere de anbefalede rengøringsprocedurer, implementerede kunden Ecolabs Maxi, et alkalisk rengøringsmiddel designet til iblødsætning og opskumning ved fremstilling af personlig pleje og kosmetik. Maxi er ideel til vandbaseret fjernelse af fedtholdigt, vandfast pigmenteret snavs i blandere, der ikke er designet til CIP (Clean in Place)-rengøring.

Alle arbejdsgange blev gennemgået med QA-lederen for at evaluere nødvendig understøttende dokumentation og etablere en strategi for rengøringsvalidering for at evaluere de sidste rester af vaskemidler.

Resultater

Ecolabs løsning skabte en optimal rengøringsydelse, forbedret operatørsikkerhed, reduceret nedetid, muliggjorde en forøgelse af produktionstiden og reducerede påvirkningen af yderligere downstream-processer (affaldsbortskaffelse).

Kunden vurderer, at disse ændringer har ført til imponerende besparelser (detaljeret til højre). Kunden indgår nu i partnerskab med Ecolabs tekniske team for at introducere et nyt CIP-system (Clean in Place) for yderligere at optimere vand- og energiforbruget.

 

Ecolab Maxi Detergent case study statistics.

Ecolab MAXI


Flydende alkalisk rengøringsmiddel med højt indhold af overfladeaktive stoffer til iblødsætning og opskumning:

 • Alsidig: Velegnet til brug i ældre udstyr; designet til CIP-systemer (Clean in Place) samt rengøring af overflader.
 • Effektiv: Højt indhold af overfladeaktive stoffer gør Maxi ideel som et selvstændigt rengøringsmiddel til fjernelse af organiske og pigmentholdige produkter såsom mascaraer, læbestifter, foundations, solcremer og mere.

Sådan tilfører Ecolab værdi:

Site Surveys Icon

Gennemgang af anlæg

Ecolab tilbyder undersøgelser på stedet af et uddannet teknisk team, som gennemgår nye eller eksisterende fremstillings- og rengøringsprocesser.

VÆRDI+

 • Tekniske anbefalinger matches til dine mest relevante mål og KPI'er (sikkerhed, vandbesparelser, effektivitet osv.)
 • Formel rapport opsummerer potentielle besparelser
 • Leverer implementeringsstrategi, der minimerer produktionsforstyrrelser

 


Lab Studies Icon

Tekniske besøg og viden om bedste praksis

Ecolabs tekniske team kan besøge dit anlæg for at drøfte og fejlfinde på specifikke problemer, der kan give årsag til bekymring på din fabrik.

VÆRDI+

 • Rengørings- og kontaminationsproblemer
 • Miljøudflugter
 • Introduktion til nyt udstyr
 • Optimering baseret på økonomiske og miljømæssige mål

 


Disinfection Icon

Strategi for kontaminationskontrol (CCS)

Ecolabs meget erfarne GTC-team af mikrobiologer støtter kunder i at opbygge en robust CCS til rengøring, desinfektion og dekontaminering.

VÆRDI+

 • Hjælper med at udvikle strategier og procedurer til at mindske eventuelle identificerede risici
 • Leverer understøttende dokumentation og valideringsoplysninger efter behov
Validation Icon

Hjælp til validering

Ecolab kan hjælpe med den komplekse valideringsproces og ændring af kontroller ved at give vejledning og dokumentation.

VÆRDI+

 • Rådgivning og koordinering med akkrediterede kontrakt-testlaboratorier
 • Gennemgang af udkast til protokoller og resultater
 • Rådgivning til dig om begrundelsen for myndighedsgodkendelser
 • Leverer en omfattende valideringspakke vedrørende renrumsoverflader og mikroflora

 


Dedicated Team Icon

Dedikeret myndighedsteam

Ecolab udnytter sin brancheekspertise til at levere indsigt og vejledning om lovgivningsmæssige krav, tendenser og tilgængelige værktøjer til at hjælpe med at sikre overholdelse af produktsikkerhed og kvalitet.

VÆRDI+

 • Hjælper med at sikre overholdelse af cGMP for at sikre, at rengøring og desinfektion opfylder krav til produktsikkerhed og kvalitet
 • Hjælp til at implementere valideringer, der opfylder lovgivningsmæssige krav.

 


Customer Training icon

Uddannelse af kunder

Ecolabs team består af eksperter, som hjælper dig med at implementere, administrere og vedligeholde kvalitet og protokoller og krav til overholdelse af regler.

VÆRDI+

 • Få værdifulde bedste praksisser og implementeringsstrategier fra uddannede felt- og tekniske eksperter
 • Reducer fejlfindingstiden fra support på stedet og procestræning for at løse problemer hurtigt
Ecolab expert with a client in a manufacturing plant

Få en gratis konsultation

Vil du se, hvordan du kan opnå lignende succes på dit anlæg? Få en gratis konsultation for at se, hvordan Ecolab Life Sciences kan hjælpe med at reducere nedetid og øge produktionsoutput ved at optimere dine rengørings- og desinfektionsprocesser.

Relaterede succeshistorier

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.