TEKNOLOGI HJÆLPER GLOBAL TANDPASTAPRODUCENT MED AT SPARE VAND OG FREMME PRODUKTIVITETEN

waterdropicon

INDSIGT

Colgate-Palmolive har et stærkt og langvarigt engagement i bæredygtighed. Inden 2020 har den globale virksomhed, der er producent af varer inden for mundpleje, hjemmepleje, personlig pleje og kæledyrsernæring, som mål at reducere vandintensiteten i deres fremstillingsdrift med halvdelen, energiintensiteten med en tredjedel og det samlede drivhusgasudslip med 25 procent, altsammen henover en 2002 baseline. Deres Mission Hills-fabrik i Guanajuato Estate, Mexico er en af verdens største tandpastafabrikker. Den producerer også deodorant, opvaskemiddel og fast håndsæbe. Med en stærk kultur for bæredygtighed gør Mission Hills-fabrikken alt i sin magt for at spare vand. Det er en fabrik, der udleder nul væske, og som genvinder sit behandlede spildevand til brug i fabrikkens funktioner og landskabspleje. Inden de arbejdede sammen med Ecolab var rengøring og desinfektion af fabrikken en manuel proces, der udelukkende foregik med varmt vand, og som havde betydelige omkostninger i form af tid, vand og energi.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

Fabrikken hyrede Ecolab til at hjælpe dem med at forbedre effektiviteten og bæredygtigheden af deres rengørings- og desinfektionsproces. Ecolab bragte nye løsninger til Mission Hills otte produktionslinjer. En af disse, et Ecolab-vaskemiddel, fjerner en bred vifte af genstridige forarbejdningsrester fra produktionsudstyr. Den anden, et Ecolab-desinfektionsmiddel, leverer desinfektion i et trin, med potentiale til at undgå en sidste skylning med vand.

Sammen førte de til:

  • Betydelige reduktioner af rengøringstider
  • Eliminering af manuel vask
  • Forbedret rengøringspålidelighed og produktkvalitetssikring
  • Betydelige besparelser i forbruget af tid, vand og energi
  • Reduktioner i O2-udslip
Med en stærk kultur for bæredygtighed er Colgate-Palmolive engageret i at spare vand og energi og forbedre effektiviteten af deres globale drift. Dens Mission Hills-fabrik i det vandfattige Mexico er et perfekt eksempel på, at virksomheden handler i overensstemmelse med sine principper.

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på