Den ressourcebesparende måde at tilfredsstille gæsterne på

Laundry machine icon.

I hotelbranchen er intet vigtigere end gæsternes tilfredshed. Så da driftslederen i et hotel med begrænset service opdagede, at resultaterne fra hotellets vaskeri ikke var tilfredsstillende, kontaktede hun Ecolab.

Hotellet havde høje standarder og et stærkt engagement i at gøre et godt indtryk på gæsterne. Derudover havde det en driftsleder, som forstod, at kvaliteten af linned i sidste ende påvirker kundernes loyalitet. Alt imens var hotellets økonomichef i gang med at finde metoder til at reducere omkostningerne og øge den driftsmæssige effektivitet. Vi fandt en løsning, der hjalp begge parter.

En løsning, der gav driftsmæssig effektivitet og sikrede gæsternes tilfredshed.

Vi anbefalede vores eksklusive Aquanomic tøjvaskeprogram, inklusive produkter, processer og dispenseringsudstyr. Derved leveredes de rene, hvide og bløde resultater, som gæsterne forventer.

Programmet reducerede vand- og energiforbruget - ved at reducere vasketrin, vandforbrug og vandets temperatur - med op til 40 procent, hvilket skar nedpå omkostningerne.

Det bedste ved det hele var, at programmet forbedrede vaskeresultaterne dramatisk - og leverede de rene, hvide og bløde resultater, som gæsterne forventer.

Vis alle historier

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.