Dette partnerskab er hele pakken

waterdropicon

INDSIGT

Stigningen i onlineshopping og leveringstjenester kombineret med forbrugerpræferencer for emballagematerialer, der produceres på en etisk og ansvarlig måde, har haft en kæmpe indflydelse på emballageindustrien. Det er vigtigere end nogensinde at producere kvalitetsemballage, men producenterne skal samtidig minimere miljøbelastningen.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

For at opnå begge mål vendte en af verdens største fabrikanter af papir og emballage sig til sin langvarige partner, Nalco Water, en Ecolab-virksomhed.

Ved hjælp af sagkyndig service og et fokus på forbedringer af processen og kvaliteten har Nalco Water spillet en afgørende rolle i at hjælpe virksomheden med at opnå procesoptimering og bæredygtighedsbesparelser på alt fra blegnings- og vaskevandsprocesser til at forbedre aktivernes liv, pålidelighed og kvalitet.

I 2018 identificerede Nalco Waters en mulighed for at hjælpe virksomheden med at forbedre effektiviteten af vandforbruget for en turbinekondensator i en mølle i USA. Turbinen generere næsten al fabrikkens elektricitet og er en afgørende del af den overordnede papirfremstillingsproces. Nalco Water implementerede 3D TRASAR™ vandforvaltningsteknologi for at hjælpe turbinekondensatoren med at køre mere effektivt. Virkningen havde to fordele: Den optimerede produktionen og førte til betydelige vandbesparelser. Som resultat var Nalco Water i stand til at spare virksomheden for 132 gallon vand om året.
Vis alle historier

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.